in

“Plot twist dia terciduk habis” – Pelajar Universiti Awam Kongsi Kisah Teman Lelaki ‘Gatal’

It 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sebelum ni banyak je kisah yang kita dengar tentang pelajar universiti terlanjur dengan teman lelaki akibat termakan dengan pujuk rayuannya.



Baru-baru ni, satu perkongsian mengenai luahan seorang pelajar sebuah universiti awam mengenai teman lelakinya yang dianggap seorang yang pervert.

Menurut @UKM Confession, individu tersebut merupakan pelajar tahun ketiga dan teman lelakinya itu muda setahun darinya.

Ei Skpfuyaabzsm

Masa first kenal dia aku baru sahaja heartbroken sebab direject.”

Bibit-bibit cinta mereka mula berputik hasil daripada tempoh perkenalan mereka berdua.

Tambahnya lagi, ketika awal perkenalan, dia baru sahaja patah hati setelah cintanya di tolak oleh seseorang.

Dia turut berkata, teman lelakinya itu pada mulanya seorang yang menjaga waktu solatnya dan solat di awal waktu. Namun perangai sebenarnya mula keluar lama-kelamaan.

Teman lelakinya itu dikatakan selalu minta untuk melakukan seks oral dan bagi memenuhi impian tersebut dia hanya menurutinya.

Perkara ini menjadi lebih serius apabila teman lelakinya itu mula merabanya di bahagian sulit, namun dia menolaknya.

Kisah ini mendapat perhatian netizen apabila di akhir penceritaan, pelajar tersebut mengaku bahawa mereka ada pasangan sesama jenis iaitu gay.

Rata-rata netizen berasa tertipu apabila membaca cerita ini kerana pada permulaan cerita langsung tidak terbayang bahawa ini merupakan kisah pasangan sesama jenis.

“Pehhh plot twist gila!”

Terciduk 1
Sumber: facebook

“Baru nak cakap hidayah itu milik Allah. Rupanya hidasyatnyaaaaa!”

Terciduk 2
Sumber: facebook

Sebenarnya min pun mulanya masa baca tertipu juga. Dah habis baca baru perasan. Haishh! Macam-macam lah student punca confession sekarang ni.

 

Baca: “Sapa suruh datang lewat” – Pensyarah Troll Student Datang Lewat Dengan Tamatkan Kelas

Lect

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.