in

“Memalukan!” – Dua Staf Kerajaan Rakam Aksi Tak Senonoh, Rupanya Masing-Masing Dah Kahwin & Ada Anak

Pegawai Kerajaan

Dua staf kerajaan ditahan baru-baru ini sebab kantoi berhubungan sulit dan merakam aksi bercumbu menggunakan telefon bimbit. Menurut Tribun, kedua-dua mereka merupakan Pegawai Negeri Sipil (PNS). Seorang bekerja sebagai pegawai di satu daerah kecil Gunung Maligas dan seorang lagi secretary di perkampungan Pematang Ganjing.

Pihak polis menahan lelaki berusia 43 tahun bersama wanita berusia 41 tahun itu atas kesalahan merakam video tidak senonoh berdurasi 3 minit 30 saat.

Dalam video yang dirakam sendiri itu, kedua-dua mereka dilihat bercumbu dan membuat aksi ghairah. Lebih memalukan, kedua-duanya sudah berkahwin dan masing-masing mempunyai anak! 

A
sumber: tribun

Menurut polis, mereka turut mengambil kenyataan saksi dan mengumpulkan bahan bukti. Satu pendrive yang mengandungi video aksi hubungan intim mereka, 12 telefon milik mereka dan saksi saksi telah dirampas. Selain itu, polis turut merampas coli berwarna hitam , baju berwarna merah jambu milik wanita itu serta jaket berwarna hitam milik lelaki tersebut.

Difahamkan, ketika kejadian yang berlaku pada 13 Jun lepas, lelaki itu meminta wanita tersebut merakamkan aksi bercumbu mereka dan terus hantar dekat dia.

Pendrive
gambar hiasan

Kedua-duanya kini ditahan dan kes disiasat mengikut Pasal 34 dan 35 dengan UU nomor 44 Tahun 2008 Tentang Pornografi. Mereka boleh dikenakan hukuman penjara sehingga 10 tahun.

Apa punya perangailah. Tak fikir anak-anak ke???

Baca: Abang Polis Umur 55 Tahun Kantoi Tengah ‘Berseronok’ Sambil Skype Dengan GF Filipina di Balai

Balai