in

[VIDEO] Nasib Badan! Oyen Pasrah Dibedung Macam Bayi Oleh Tuan ‘Single’

Ft Kucing 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Seringkali kita lihat mengenai kenakalan kucing-kucing peliharaan yang dimuat naik oleh pencinta kucing terutamanya si oyen yang sangat sinonim dengan ‘gasterismenya‘.



Jadi biasanya kita nampak kucing yang selalu buat hal dekat rumah, tapi kali ini, macam terbalik pula. Oyen ni nampaknya macam dah biasa layan perangai tuannya yang masuk air sampai dijadikan mangsa pula.

 

“Dah macam popia pula”

Baru-baru video seorang pengguna mula tular di Tik Tok. Menggunakan nama @ayah.koko pengguna itu sering memuat naik videonya bersama kucing-kucing peliharaannya.

Daripada yang kelabu, hitam putih, belang sampailah ke oren semua kucing jadi mangsanya.

Tapi tanpa disangka-sangka videonya membedung kucing ‘oyennya’ menjadi perhatian ramai. Mana tidaknya, kucing yang dibedung dengan kain batik itu dilihat pasrah je diperlakukan oleh tuannya.

@ayah.koko

❤ Ayah #catloversindonesia #foryou #fyp #babukucing

♬ Ayah – Seventeen

Siap acah-acah letak minyak yang tak tahan tu. Nak bagi hilang kembung ke?

Si oyen pula sedikit pun tak melawan malah dilihat seakan-akan semakin lena diperlakukan begitu.

Video itu ternyata mendapat perhatian ramai hingga berjaya meraih sebanyak lebih 700 ribu tontonan.

Agaknya apa lagi tuan dia selalu buat dekat kucing-kucing tu kan…

Baca : “Alhamdulillah semua selamat” Tak Sanggup Tinggalkan 32 Ekor Kucing Kesayangan, Dua Beradik Rela Duduk Dalam Banjir

Capture 8 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.