in

Pelajar Kolej Dicabul Ahli Politik dan Ditawarkan Wang Tunai Untuk Luangkan Masa Bersamanya

Cabul0

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Serangan seksual kini dilihat semakin berleluasa dan satu kes dilaporkan oleh seorang pelajar kolej baru-baru ini di Georgetown, Pulau Pinang.Menurut pelajar berusia 21 tahun itu, dia bekerja separuh masa sebagai pelayan baru di Beach Street sambil menunggu keputusan peperiksaanya. Baru-baru ini dia akhirnya membuka mulut dan menceritakan pengalaman menakutkan dialaminya.

Insiden itu berlaku pada 6 Julai lalu di mana hari itu merupakan hari pertamanya di restoran tersebut. Menurut World of Buzz, ketika kejadian dia melayan suspek yang juga  bekas seorang ahli majlis pihak berkuasa tempatan di kelab itu.

Cabul1
sumber: mmo

Suspek pada ketika itu bersama rakannya dan apabila lelaki itu pergi, dia meminta pelajar tersebut menemankannya ke kereta.

“Hari itu adalah hari pertama saya dan saya tidak mahu membuat sesiapa kecil hati jadi saya membuat keputusan untuk menurutkan sahaja permintaannya dengan mengikutnya ke kereta.”

Ketika tiba di kereta, lelaki itu yang sedang mabuk menolaknya ke dinding dan mula mencabulnya. Lelaki itu kemudian menciumnya secara paksa dan meraba buah dada serta kemaluannya.

Suspek kemudian memasukkan tangannya ke dalam seluar dan melakukan onani. Dia juga meminta pelajar itu melakukan seks oral terhadapnya namun mangsa enggan berbuat sedemikian.

Dua minit kemudian, suspek memancutkan air maninya ke seluar pendek pelajar tersebut dan mempelawa mangsa meluangkan masa bersamanya pada malam itu.

Cabul5
sumber: mmo
Cabul3
sumber: china press

The Star melaporkan bahawa lelaki itu menawarkan wang ringgit sebanyak RM500 hingga RM700 dan berkata ianya hanya untuk bercium dan tiada seks. Sekali lagi, gadis itu menolak pelawaannya dan suspek kemudian terus memandu keretanya pergi dari kawasan tersebut.

Selepas insiden mengejutkan itu, mangsa pulang ke tempat kerjanya dan membuat laporan polis keesokan hari. Polis berjaya menahan suspek seminggu selepas kejadian dan telah dibawa ke mahkamah pada hari Jumaat.

Cabul4
sumber: mmo

Menurut pihak polis, mereka sedang menjalankan siasatan kes itu dibawah Seksyen 354 Kanun Keseksaan kerana kesalahan menggunakan kekerasan jenayah dengan niat hendak mencabul kehormatan seseorang.

Semoga dia mendapat hukuman setimpal kerana mencabul dan menyebabkan gadis itu trauma.

Baca: Lelaki Onani dan ‘Tembak’ Air Mani Ke Arah Gadis Yang Sedang Menggunakan Mesin ATM

Atm 2

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.