Masuk Bilik Ternampak The Sims Tengah Bero*en – Celoteh Ibu Gamer Ni Pasti Buat Korang Tak Kering Gusi

“Mak saya masuk, Sims tu tengah buat anak..” Anak

“Tumbok kang baru tau..!”Mak

“Itu yang ko buat apa tu, ko nak mampos..!”Anak

“Saya marah dia sebab dia pilih lelaki dalam Sims tu pakai seluar dalam…”Ibu

“Dia tak tunjuk pun dia main, dia bawah selimut ruu ruu ruu…” Anak

Admin yang baca pun geli hati sampai berjurai air mata weh..

Siapa yang pernah main video (games) The Sims mesti tau tentang bagaimana permainan itu dimainkan.

Nak dijadikan cerita, baru-baru ni video seorang lelaki tengah live streaming waktu bermain game The Sims jadi viral sebab ketika dia tengah live, ibunya membebel memarahi dia kerana mendakwa watak dalam The Sims tu terlalu seksi dan lucah.

Korang tengok sendiri betapa ‘sporting’ ibu lelaki tersebut.

” tak lucah pun….”Anak

” bukan masalah lucah, masalahnya tiba-tiba main terus dapat anaklah…”Ibu

” korang jangan terpedaya….bawah dia tak pakai seluar..”Ibu

” rambut sape tu…..aku belikan ke, OH MY GOD!!! “Ibu

Sumber : Youtube

Celoteh Ibu & Anak Pasal The Sims Viral Sampai Trending Di Youtube

 

Menurut ohmymedia lepas je video tu viral, gamer tersebut yang dikenali sebagai Muhammad Haqul Azim dan ibunya telah dijemput ke rancangan Motif Viral.

Kehadiran ibu dan anak ini ke rancangan tersebut telah mendapat perhatian ramai yang jelas terhibur dengan celoteh dan aksi-aksi mencuit hati daripada ibu dan anak ini sehingga menjadi trending di youtube.

Menurut ibunya, dia tahu hobi anaknya yang ‘gilakan’ permainan video tapi yang menjadi masalahnya ialah dia cannot brain dengan konsep permainan The Sims yang dirasakan tak masuk akal.

Malah katanya ada suatu ketika, dia terkejut mendengar anaknya menjerit dari dalam bilik, dan dia dengan pantas terus masuk ke bilik untuk tau apa yang terjadi namun………

“rupa-rupanya Sims tengah buat anak”

Netizen yang melihat keletah kedua-dua mereka turut terhibur melihat ‘bonding’ yang kuat antara ibu dan anak itu.

 

Sumber : Youtube

Fuhh beruntung dapat ibu sporting macam ni, layan je perangai anak dia…..

Baca : Ibu Saman Pembantu Perubatan Sebab Putuskan Kepala Zakar Anak Sewaktu Berkhatan

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.