“Lupa switch accounts la tuu” – IG Rasmi Tun M ‘Like’ Berderet Gambar Perempuan, Rupa-rupanya…

Dah masuk tahun 2020, segala tindak tanduk kita akan diperhatikan dengan hujung jari je di media sosial, terutamanya kalau seseorang ini berpersonaliti yang membawa pengaruh tinggi. Semalam, ada seorang wanita menjadi tumpuan warganet apabila Perdana Menteri Malaysia, Tun M ada like gambarnya di Instagram.

Bukan calang-calang orang boleh dapat macam tu.

 

Tun M like gambar gambar aku. Kau hadoooo????”

Apa yang meraik perhatian netizen lagi, bukan satu, tapi ada beberapa gambar lain yang agak lama di muat naik juga raih like.

Sebagai rakyat marhaen, sudah semestinya @nanashiiee teruja dan ingin kongsikan kepada warganet.

Sebab akaun yang digunakan tu memang betul-betul legit, ada bluetick lagi tu.

Ternyata ia memang benar-benar IG Rasmi Tun M, raih lebih daripada 1,700 jumlah perkongsian, ramai netizen yanng anggap bahawa ia adalah kecuaian daripada pihak penyelia laman sosial atau orang dalam yang cuba nak stalk IG wanita ini tetapi lupa nak tukar akaun peribadi.

 

Dia tak guna IG, PA dia yang handle – Netizen

Memandangkan perkongsian itu dah makin tular, akaun IG @chedetofficial  dah unlike balik gambar tersebut.

Hurm, nampak sangat orang dalam tersasul, susah juga kalau bekerja dekat dengan orang-orang ternama, silap kecil je boleh jadi besar.

 

Baca : “Dia tak bebel, cuma dia risau” – Tun Dr Siti Hasmah Dedah Hidap Kanser Payudara, Tak Kongsi Berita Dengan Tun M

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?