“Lepas ni guna lagi tak?” – Nenek Sarung Stokin Sebab Sejuk, Rupa-rupanya Cucu Punya ‘Sex Toy’!

First of all, nak bagi disclaimer: Artikel ni tak bermakna admin menggalakkan perbuatan tersebut ye!

Okay, so baru-baru ni ada seorang lelaki Jepun kongsi dekat Twitter tentang nenek dia yang naive dan innocent. Nak tau kenapa? Nenek dia ada terjumpa satu alat silikon dan menyangka ianya adalah stokin haba (thermal socks). Jadi, tanpa rasa ragu-ragu nenek dia pun sarung alat tu dekat kaki sebab cuaca sejuk.

Rupa-rupanya menurut lelaki berusia 21 tahun tu, alat tu bukan stokin haba tapi “onaholes” iaitu salah satu alat sex toy berupa kemaluan silikon yang digunakan untuk onani! Errrkkkkkk….

Menurut Nextshark, lelaki tu rakam insiden tersebut menunjukkan dia berjalan masuk ke dalam bilik nenek dia dan dapati warga emas itu tengah memakai “onaholes” milik dia tu dekat kaki.

Lebih mengeruhkan keadaan, bila dia cuba nak cabut alat silikon tu tersangkut dekat kaki neneknya. So, katanya dia tak ada pilihan dan terpaksa beritahu nenek yang dia sarung tu “onaholes”, bukan stokin. Tapi, nasib baik akhirnya dia berjaya juga cabut alat tu daripada kaki nenek dia!

Pada usia 21 tahun, saya tak sangka saya akan lalui situasi mencabut onaholes daripada kaki nenek saya.”

Okay nenek dia comel tapi part dia ada sex toys ni no comment lah ye. 

Baca: Masuk Bilik Ternampak The Sims Tengah Bero*en – Celoteh Ibu Gamer Ni Pasti Buat Korang Tak Kering Gusi

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!