in ,

“Kotor! Binatang pun tak muat duduk dalam ni”- Individu ‘Diva’ Hina Pusat Kuarantin Sebab Kena Share Bilik & Bilik Mandi?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Sehari dua ni kita ada dengar pelbagai cerita di media sosial berhubung individu yang didakwa tak berpuas hati dengan pusat kuarantin yang disediakan kerajaan.

Sama ada dari segi penempatan, makanan dan lain-lain perkhidmatan.

Terbaru, muncul lagi seorang individu yang dikatakan tidak reti bersyukur malah menghina kawasan kuarintin yang disediakan di Johor.

Perkara ini telah dikongsikan oleh Faizul Ezmin II melalui laman facebooknya.

Posted by Faizul Ezmin II on Thursday, April 9, 2020

Difahamkan individu ini adalah rakyat Malaysia yang bekerja di luar negara, dia di hantar pulang kerana penularan wabak ini justeru dia disahkan positif covid-19.

Dorms not even fit for animals to stay…people rather die than to stay here

Katanya dia tak berpuashati dengan penempatan tersebut selepas mengetahui yang tandas dan bilik yang disediakan harus di kongsi.

Rata-rata netizen meluat dengan sifat ‘diva’nya dan meminta individu tersebut supaya bersyukur dengan apa yang telah disediakan.

Ni mula aku nak jadi mak cik bawang

Memang kesilapan kerajaan bawak balik…

Tolong lah bersyukur, banyak perjuangan mereka dalam atasi wabak ini

 

Baca: “Sebak gila tengok dia” – Frontliners Menangis Masa ‘Live’ Berita Merayu Minta Orang Ramai Duduk Rumah & Patuh PKP

Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari: