in

“Kalau stay tak jadi macam ni” – Wanita Dalam Pantang Diziarahi Ex BF Buat Netizen Terharu

3X

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Setiap orang berharap dapat kekal bersama pasangan tatkala menjalin hubungan percintaan. Tapi apakan daya, tak semua yang kita harapkan itu akan berkekalan sampai bila-bila.



Begitulah juga cerita yang admin nak share kali ni. Ada sorang wanita ni baru lepas lahirkan anak. Apa yang menarik perhatian ialah, yang datang ziarah wanita itu adalah Ex boyfriend dia. Ya ex boyfriend. Korang baca sendiri lah tweet @MissErinKayy kat bawah ni untuk faham lebih lanjut.

 

Mungkin bukan jodoh

Betul lah orang kata jodoh tu rahsia Tuhan. Kita tak tahu dengan siapa kita akan spend hidup ni kan. Tapi admin tengok ex dia tu memang sangat kuat. Spesis rare tu.

Screen Shot 2019 11 24 At 12.27.32 Pm Screen Shot 2019 11 24 At 12.27.53 PmPengajaran dia dekat sini elok kita terima pasangan kita baik atau buruk dia tu. Insya Allah ada himah disebaliknya.

Screen Shot 2019 11 24 At 12.28.06 PmIni penjelasan kalau korang tak faham atau tak jelas macam mana anak baru lahir tapi dah kena cerai pulak.

Reaksi Netizen

Rata-rata netizen mendoakan kedua mereka disatukan untuk kebaikkan mereka. Kita mampu doa je dari jauh. Yang lain tu kita serah dekat yang lebih berkuasa.

Screen Shot 2019 11 24 At 12.28.35 PmBetul tu, pegi tackle balik. Mana tahu boleh hidup bahagia dunia akhirat. 

Screen Shot 2019 11 24 At 12.28.58 PmScreen Shot 2019 11 24 At 12.29.15 PmSusah betul nak jumpa orang macam ni. Nampak dia ikhlas tu. Apa lagi sis. Cepat la bagi dia peluang.

 

Baca: “Sorry i dah gb dgn ex i” – Penat Hantar Berlambak Mesej Sweet Sekali GF Balas Cakap Dah Getback Dengan Ex/

Screen Shot 2019 11 24 At 1.23.22 Pm

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.