“Sorry i dah gb dgn ex i”- Penat Hantar Berlambak Mesej Sweet, Sekali GF Balas Cakap Dah Getback Dengan Ex!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Ketika zaman bercinta, biasalah semuanya indah.

Kalau boleh setiap hari nak text pasangan masing-masing tanya ‘sayang buat apa tue’, ‘dah makan ke belum’, ‘goodnight baby’, ‘i love you ucuk acammm’ dan banyak lagi.

Tapi lain pulak dengan kes yang dikongsikan @harisdnl di twitter, dah lah hantar macam-macam mesej sweet kat GF, sekali bila GF reply memang boleh luruh hati kalau baca.

Sumber: twitter

Kalau korang tengok betul-betul WhatsApp yang dihantar Haris kepada GF-nya nampak yang pemuda ini macam syok sendiri, menghantar macam-macam mesej kepada kekasih hatinya itu, sedangkan GF nya hanya blue tick sahaja.

Cuma, bila dibalas, jawapan yang diterima cukup tidak disangka-sangka.

 

Episod 1 :

Sumber : twitter

 

Episod 2 :

Sumber: twitter

 

Nyata perkongsian pemuda ini di twitter mendapat pelbagai reaksi yang rata-rata mendoakan agar Haris tenang dan move on dengan apa yang dah berlaku.

Sejak ia dimuatnaik pada 10 November , posting tersebut mendapat lebih 3.5k retweets dan 4.2k likes.

 

“jangan bercinta dengan orang yang still takleh move on dengan ex dia , dia gunakan u untuk lupakan ex dia tapi…”

Sumber: twitter

 

“Lelaki dah clingy lagi mcmni pun perempuan cari lain ke. Perempuan tu nak apa lagi doo…”

Sumber: twitter

 

Aku actually okay je. Kalau dah taknak cakap jela awal awal taknak. Dah ada orang lain ke apa benda kau bilang jelah. Jangan la ghost 2-3 hari aku ingat aku ada salah ke apa.”

Sumber: twitter

 

Allahu pedihnya lah kalau kena macam ni kan, stay strong Haris.

Baca : “Senangnyaa” 5 Artis Bollywood Ni Pernah Curang Tapi Wife Dorang ‘Sanggup’ Terima Dorang Balik

 

 

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.