in

“Duit punya pasal…” – Lelaki Sebar Gambar Bogel Ex Girlfriend Tengah Onani Dengan Timun!

Seorang bidan di Jembrana, Indonesia jadi bualan ramai disebabkan beberapa gambar tidak senonoh dia tersebar. Menurut Coconuts, gambar tersebut disebarkan di Facebook dan mendapat perhatian ramai netizen.

Difahamkan, wanita tersebut jadi mangsa bekas kekasih dia sebab taknak turut permintaan dia. Sebelum ni, lelaki tu peras ugut untuk sebarkan gambar bogel tu dan minta wang sebanyak 30 juta rupiah (RM8,754).

Gambar hiasan

Tapi, wanita tu cuma bagi dia 10 juta rupiah (RM2,900) menyebabkan lelaki tu sakit hati dan terus sebarkan 3 gambar dia dekat media sosial. Katanya, gambar tu adalah screenshot daripada Whatsapp video call dorang sebelum ni.

Apa yang buat orang terkejut, gambar tersebut diambil ketika wanita tu tengah beronani dan menggunakan timun untuk memuaskan nafsu dia. 

Menurut Radar Bali, perkara ini mengejutkan penduduk setempat di Jembrana dan ketiga-tiga gambar tu menunjukkan wanita tersebut dalam keadaan yang berbeza.

Foto pertama, bidan itu memegang payudara sebelah kiri dengan posisi bersandar di katil dengan memakai earphone di kedua-dua telinga. Foto kedua, bidan itu memegang kemaluan dia dan foto ketiga paling mengejutkan ramai orang, di mana bidan tu memasukkan timun ke dalam kemaluannya.”

Gambar hiasan

Seorang sumber berkata, hal itu dah jadi bualan ramai penduduk termasuk waktu dorang tengah melepak dekat kedai kopi. Di mana mana sahaja, memang orang berbual pasal wanita tu. Ada juga yang kata, lelaki tu dipercayai bekas lelaki simpanan wanita tersebut.

Wanita tu pula dikatakan berhenti secara mengejut dari tempat kerjanya iaitu di sebuah Pusat Kesihatan di Pekutatan, Jembrana. Menurut pihak polis, mereka telah menerima informasi berkenaan kes ini tetapi belum menerima laporan daripada sesiapa.

Baca: “Goblok lu anjing” – Youtuber Kantoi Buat Seks Dengan Pelajar Sekolah, Video Tersebar di Media Sosial