“Bini ko tu dah lunyai macam sayur ko buat”- Lelaki Anak 7 Mengadu Isteri Tak Pandai ‘Layan’ Tapi Kena Maki Netizen Sebab…

*Diatas hanyalah sekadar gambar hiasan

Dalam sesuatu perhubungan mesti ada pasang dah surut, suami tak puas hati dengan isteri, pada masa yang sama isteri pun tak puas hati dengan suami.

Seperti kisah yang dikongsikan di page Kisah Rumah Tangga di facebook ni.

Si suami meluahkan rasa tak puashati dengan isteri yang sudah dinikahinya selama 10 tahun dan mereka kini sudah memiliki 7 orang anak tapi katanya wanita itu kini sudah tak pandai ‘layan’?

 

“Aku dah berkahwin bak 10 tahun. Anak 7 org. Yg bongsu 2 bulan. Aku kerja sayur je. Dari awal kawin. Bini aku tak pandai layan aku…”

Salam min. Hidekan profil kawan.. aku dah berkahwin bak 10 tahun. Anak 7 org. Yg bongsu 2 bulan. Aku kerja sayur je….

Posted by Kisah Rumah Tangga on Monday, September 9, 2019

 

Terkedu admin baca perkongsian lelaki ini, sebab pelik jugak kan kalau isteri tak pandai layan, tak ada lah sampai 7 anak.

Rata-rata netizen pun pelik dengan kisah lelaki ni, sebab jelas menunjukkan isterinya sudah penuhi tanggungjawab sebaiknya sebagai isteri.

So sebab itu ramai yang menghentam lelaki ini.

Sumber: Facebook

Admin yang lelaki ni pun segan bila baca kisah lelaki ni.

Baca : Sepatutnya aku suamimu Bercinta 6 Tahun, Lelaki Meratap Tengok Teman Wanita Nikah Dengan Orang Lain Sebab

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.