in

Wow! Lukis Potret Dengan ‘Highlighter’, Lelaki Ini Buat Netizen Terpukau

3Lukis

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Melukis adalah satu seni yang bukan semua orang tahu dan mampu buat. Seni ialah bakat yang perlu diasah supaya semakin mahir dari hari ke hari. Sebab itulah seorang pelukis boleh kenakan charge yang tinggi untuk setiap karyanya.



Cakap pasal seni lukis ni, admin nak share dengan korang satu video dari Twitter pasal seorang lelaki yang melukis potret menggunakan ‘highlighter‘. Iye betul, highlighter yang kita tanda point penting dalam buku nota tu. Korang boleh tengok hasil lukisan dia dalam video @furrarie kat bawah ni.

 

Wow! Sangat berbakat!

Admin bagi tepukan yang gemuruh untuk lelaki ini yang sangat-sangat berbakat lukis potret hanya menggunakan highlighter. Admin biasa pakai highlighter untuk tanda point penting je. Yang dia ni lukis terus. Memang level-level lain dah ni!

Screenshot 2020 09 13 At 3.11.32 PmAdmin rasa dalam dunia ni dia sorang je kot yang boleh lukis mcam tu. Tak pernah nampak lagi orang lain guna highlighter untuk melukis. Kalau spray paint kat tepi jalan biasa dah nampak. 

Screenshot 2020 09 13 At 3.10.34 PmNi pun reaction admin gak time tengok video ni. Rupanya banyak je orang berbakat kat dunia ni yang orang belum discover. Terima kasih lah kepada media sosial, at least bakat-bakat macam ni dapat perhatian dari orang ramai

Korang yang mana ada bakat melukis tu, cuba try guna highlighter untuk melukis. Mana tahu boleh jual beratus-ratus nanti? 

 

Baca:“Takkan cas sampai RM90” – Pelanggan ‘Complain’ Harga Lukisan Mahal Sebab Harga Kertas & Pensel Murah

Screenshot 2020 09 13 At 3.14.28 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.