in

[VIDEO] Cik B Buka Pintu Pagar Sendiri Waktu Hujan, DSV Mengamuk Guard Tak Buat Kerja

Cats 43

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa je tak kenal Dato’ Seri Vida dan anak perempuan yang dikenali sebagai Cik B yang sering menjadi perhatian di media sosial denga sifat kelakar mereka serta fesyen ‘meletup’ mereka berdua yang lain daripada yang lain.



Baru-baru ini, mereka berdua viral lagi di Tiktok bila Cik B terpaksa redah hujan untuk buka pagar rumah. Apa cerita ni?

 

Cik B sanggup redah hujan

Menerusi satu perkongsian video di Tiktok yang dimuat naik oleh Kerol Biey pada 9 Mei lalu yang mendapat hampir setengah juta tontonan dengan lebih 30 ribu likes, video tersebut menunjukkan Dato’ Seri Vida atau dikenali juga sebagai DSV dikatakan mengamuk bila dapat tahu Cik B redah hujan untuk buka sendiri pintu pagar rumah selepas pengawal keselamatan tak keluar.

@keyshaaqilla2018

Bilo seri marah gnie lah jdnyo #fypシ #fypkelate

♬ bunyi asal – Kerol Biey – Kerol Biey

“Suruh la siapa-siapa. Tak payah la Cik B buka sendiri.”

Lepas dapat tahu tentang hal itu, DSV terus ‘naik hantu’  bila tengok pengawal keselamatan rumahnya tak buat kerja. Kesian Cik B kena redah hujan, lebat pula tu.

Tapi, bila korang tengok video itu, dapat rasakan yang Dato’ Seri Vida sayang dekat anak dia dan mungkin dia tak nak anak dia jatuh sakit bila kena hujan. Mak-mak mana je yang kasi anak dia kena hujan, betul tak?

 

Dah bayar mahal tak buat kerja pula

Di ruangan komen, rata-rata netizen memuji sikap Cik B yang tak berkira dan sanggup redah hujan. Ada juga yang cakap diorang faham perasaan DSV. Yelah, dah bayar gaji guard mahal-mahal tapi tak buat kerja pula.

Photo6111459873905552307

Photo6111459873905552306

 

Sumber: Kerol Biey

Baca;”Mana makcik bawang yang selalu dok kutuk Cik B?”- Dato’ Seri Vida Tayang Gambar Bersama Anak, Kini Cik B Tampil Lebih Vogue & Lawa!

Capture 41

Sumber: Tiktok
Sumber: Tiktok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.