in

Tengah Syok Mandi Manda Di Sungai, Tak Perasan Baju Kena Rembat, Hanya Tinggal Seluar Dalam

Ft Sungai

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Biasalah pada usia masih kecil, siapa je yang tak seronok tengok air. Rata-rata kanak-kanak memang menjadi kegemaran mereka untuk bermain dengan air, tak kira la sungai atau swimming pool, semua mereka sapu.



Tapi kadang-kadang tu memori mandi-manda ni boleh jadi kenangan  lucu juga.

Macam satu kejadian yang berlaku di Indonesia ini dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok @justik29  menggundang geli hati netizen.

Menerusi perkongsian itu, pemilik akaun tersebut dalam perjalanan untuk mencari makan, tapi terserempak pula dengan sekumpulan kanak-kanak kecil di tepi sungai.

Kanak-kanak tu mestilah tinggalkan seluar dalam je, nak mandi sungai kan…

Melihat gelagat anak kecil itu, pemilik akaun tersebut bersama beberapa rakannya bertindak nakal dengan merembat pakaian yang ditinggalkan di tepi sungai.

Ha sudah macam mana nak balik tu?

@justik29

Dini hari hendaknya pulang selepas soljum, berniat ingin mencari makan. Akan tetapi dipertengahan jalan, saya dan teman2 melihat sosok kecubung

♬ original sound – Aikotnol – Aikotnol

Bila tengok reaksi adik-adik ni, alahai kesian pula rasa.

Tapi ternyata perlakuan tersebut hanyalah gurauan sahaja. Mestilah mereka pulangkan semula pakaian tu. Ke…tak?

Korang ada tak memori lucu masa kecil ataupun remaja. Tapi, min harap jangan pula ada yang ikut perangai ni. Memang la kelakar,tapi tak baik tau…

Baca : Pekerja Kilang Tenusu Syok Mandi Susu Lepas Rakan Muat Naik Video Di TikTok

Capture 8 8

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.