in

“Tak pernah tak lawa” – Media, Peminat Seluruh Dunia Tergamam Tengok Lisa di Paris Fashion Week, Disamakan Macam Barbie!

Lisa Angelina

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa tak kenal dengan Blackpink, kumpulan yang tengah ‘hot’ sampai cipta fenomena kan? Keempat-empat ahli kumpulan ini iaitu Rosé, Lisa, Jennie dan Jisoo mempunyai peminat mereka tersendiri.Lisa antara yang paling menarik perhatian ramai peminat di seluruh dunia kerana peranannya dalam Blackpink sebagai rapper serta kehebatannya menari. Apatah lagi kerana kemahiran dia boleh bercakap dalam 4 bahasa yang berbeza.

Blackpink
sumber: billboard
Lisa6
sumber: instagram

Gadis berusia 22 tahun ini juga mempunyai aura yang tersendiri membuatkan dia sering menjadi perhatian ke mana saja termasuklah ketika menghadiri pertunjukan fesyen Celine di Paris baru-baru ini.

Lisa yang selalu bergaya dengan rambut ‘ponytail’ itu dilihat tampil berbeza ketika menghadiri pertunjukan fesyen tersebut sehingga Instagramnya dibanjiri pujian daripada peminat. Persalinan yang digayakan Lisa ketika karpet merah berjaya buat ramai media dan peminat seluruh dunia rasa ‘wow’!

Lisa2

Lisa11
sumber: instagram

Menurut Wanista, peminat Lisa malah tergamam melihat kecantikannya sehingga memberi gelaran ‘Barbie Doll’ kepada gadis yang berasal dari Thailand ini.

Hi real Barbie.”

Lisaa1

Lisaa2
sumber: instagram

Lisa8

Lisa12
sumber: instagram

Nampak simple tapi penampilan Lisa berjaya mencuri perhatian ramai ketika majlis tu. Mengenakan baju turtle neck berwarna putih, skirt labuh ,kasut but tinggi serta beg berwarna hitam, Lisa juga malah disamakan dengan pelakon Hollywood terkenal, Angelina Jolie.

Macam Angelina Jolie.”

Lisaa3
sumber: instagram

Lisa9

Lisa4
sumber: instagram

Gaya fesyen ala ‘American Country Girl’ itu sememangnya jauh berbeza daripada penampilan Korea yang selalu digayakan Lisa sebelum ini. Tapi, memang nampak sesuai dan sepadan je fesyen ala ‘American Country Girl’ itu dengan dia.

Lisa

Lisa5
sumber: instagram

Pendek kata, kalau dah lawa tu pakai jela fesyen apa pun memang cantik dan da boom! Lagi-lagi macam Lisa yang dah memang ada aura tersendiri, for sure akan tarik perhatian media dan peminat.

Siapa peminat Lisa dekat sini?

Baca: “Mesti menyesal bekas suami!” – Song Hye Kyo ‘Balas Dendam’, Tampil Seksi & Bergaya Sakan Lepas Cerai

Shk

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.