“Syalalala hiya hiya kontet” – Netizen Terbahak Dengar Voice Note Ajukan ‘Sebijik’ Lagu Baru Si Nopal Ini

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Sejak kebelakangan ni orang dok sibuk mengajuk lagu Si Nopal, pasti korang semua dah tahu pasal lagu ni kan? Lagu kartun animasi daripada negara seberang ini boleh dikatakan menjadi satu fenomena luar biasa.

Masing-masing cuba buat parody dengan lagu Berkhemah tu, tapi kali ni Si Nopal ada lagu baru, pasti korang semua dah dengar lagu Semangat Sekolah kan? Kalau belum dengarinya disini

 

“Jangan menyerahhh Ayo sekolah… Jangan menyerah karna hujan aja”

Sebelum ini lagu Berkhemah tu dah jadi satu fenomena sampai ramai netizen termasuk artis-artis buat parody,  lagu baru ni juga sama.

Baru sahaja 4 hari dimuat naik di YouTube video ini telah meraih lebih daripada 1,400,000 views! Entahlah, dengar memang annoyed tapi catchy pula, stuck dalam otak dari semalam kedua-dua lagu ni.

Jadi, sudah semestinya lagu ini menjadi ikutan netizen-netizen di luar sana. Voice note daripada Whatsapp Aqil ni buat ramai orang terbahak.. Sebijik weh

 

Sama gila suara – Netizen

Ada juga netizen lain yang kongsikan versi mereka, masing-masing serupa dengan penyanyi asal. Hahahahaha!

Bukan tu je tau Sherry Alhadad, Haziq Hot FM & Hael Husaini pun ada buat, geli hati dengar bila Sherry buat ehek tu.

 

Parody Sherry Al-Hadad..Lawak!

Heeeeeeey!!!!!! Sii nopalll Jangan menyerahhh Ayo sekolah… Jangan menyerah karna hujan aja Bawa payungnyaa Pake switernya Plastikin tasnya Jangan lupa doa Syalalalalallaaaa Hiya ! Hiya! Kontet!

Aduii dari pagi tadi dalam kepala dok main lagu ni jee

 

Baca : Viral Video Tarian Pelik Bukti Rakyat Malaysia Tertekan?

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.