in

“Setan macam ni patut dilanyak” – Suspek Cabul Mangsa Dalam Ambulans Didedahkan, Korek Kemaluan Mangsa Kerana Terlalu Cantik

Heiii

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Pada 23 April lepas, admin ada menyiarkan berita mengenai insiden cabul yang berlaku kepada remaja berusia 17 tahun yang mana seorang pegawai perubatan dikatakan telah melakukan perbuatan terkutuk itu semasa mereka berada di dalam ambulans.Namun menerusi tweet seorang wartawan di Twitter, informasi mengenai suspek berusia 22 tahun itu telah didedahkan dan beberapa fakta mengenai kes ini sangat mengejutkan! Nak termuntah pulak min baca…

 

Cabul remaja 17 tahun kerana mangsa sangat cantik?

Menurut wartawan MPB, Mohd Redzuan Abdul Manap, suspek berusia 22 tahun ini mengaku telah mencabul remaja berusia 17 tahun dalam soal siasatnya kepada polis. Nak tahu apa sebabnya? Kerana mangsa terlalu cantik! Whaaaat?

Cabul 1

D5Ds4Tzuiauwezg
sumber: twitter

 

Masukkan jari dalam kemaluan dan menjilat payudara remaja 

Malah bukan itu saja yang buat admin terkejut, suspek juga rupanya telah mencabul mangsa dengan cara yang paling jijik iaitu dengan memasukkan jarinya ke dalam kemaluan remaja itu dan menjilat payudara mangsa. Euw!

Dengan itu, suspek telah melakukan kesalahan di bawah Seksyen 14(a) Akta Kesalahan-Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017 yang membawa hukuman penjara selama tak lebih 20 tahun dan sebatan.

D5Ds4Tvu4Aih5Fe
sumber: twitter

 

“Ini bukan cabul lagi. Masukkan jari ke dalam vagina boleh dikira sebagai merogol dah” 

Kalau sebelum ni, mungkin ramai yang mengecam kerana menganggap mangsanya mengesyaki saja dan kemungkinan besar apa yang dikatakan mangsa juga tidak benar.

Nampaknya pandangan netizen kali ini berubah 100% apabila ramai yang mengecam tindakan suspek yang menjijikkan. Gila betul orang macam ni kan? 

Pencabulan
sumber: twitter

Apa-apapun admin berharap mangsa dapat pulih daripada trauma yang dialaminya. Semoga suspek dapat hukuman setimpal. 

Baca: “Main syak ja, hanat btoi betina” – Remaja Mengadu Dicabul Dalam Ambulans Tapi Netizen Tak Percaya Sebab…

Ambulans 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.