in ,

“Selalu Dia Hantar Bunga, Harini Dia Dapat Bunga” – Sweet! Wanita Gojek Ini Terima Kejutan Dari Teman Sekerja

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Mencari rezeki yang halal dan cukup buat keluarga bukan satu tugasan yang mudah. Tambahan pula dengan halangan dan cabaran Covid-19 yang menyebabkan ekonomi negara kita agak terganggu dan banyak pekerja yang terjejas.


Terbaharu, seorang wanita yang bergelar ibu ini sanggup membanting tulang menjadi rider Gojek membantu keluarga. Pengorbanan ini disedari oleh rakan-rakan nya lalu membuat surprise pada hari lahir kelahiran dia.

*sweet habis weh…

Dia yang memuat naik sendiri video ‘kejutan’ tersebut di laman Twitter miliknya mengaku berasa terharu dan sangat bersyukur kerana mempunyai rakan-rakan yang sangat baik dan ambil berat tentang dirinya.

Difahamkan selain membuat Gojek, dia turut buat business jual bunga secara kecil-kecilan. Dan disebabkan itu, rakan-rakan sekerjanya turut memberi kejutan yang berupa sejambak bunga.

 

Rata-rata komen di Twitternya mendoakan agar dia terus kuat dan di limpahkan rezeki selain turut meluahkan rasa terharu pada kejutan yang dilakukan oleh rakan-rakannya.

 

Bestnya ada kawan macam ni, sentiasa supportive dan baik hati.

 

Baca: Adik tolong, kakak eksiden ni – Wanita Ditinggal Lepas Terlibat Dalam Kemalangan Tapi Warganet Pertikai Benda Lain

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.