in

“Saya Raja Malaysia” – Comel Sangat! Rihana Petra Kongsi Bibit-Bibit Perkenalan Dengan Sultan Kelantan Sebelum Mendirikan Rumah Tangga

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bukan lagi gosip! Umum sudah tahu yang Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kini sudah pun mendirikan rumah tangga dengan bekas Miss Moscow, Rihana Oksana Petra serta dikurniakan cahaya mata lelaki bernama Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra.


Perkhabaran ini telah dimaklumkan oleh Rihana sendiri di laman Instagramnya baru-baru ni dan menimbulkan reaksi gembira dari rakyat jelata. Nampak kaki je pun min dah dapat agak mesti comel bayinya ni! 

View this post on Instagram

21 May 2019 – the Day, when my life was divided into "before" and "after". Everything that I was told about the changes occurring with a woman after the birth of a baby is true. This love is special. These feelings are completely new. I am greatful to Allah and my husband for our son. Now there are three of us. Thank you for choosing our family, Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhammad V Faris Petra 21.05.2019- день, когда моя жизнь разделилась на "до" и "после". Все, что мне рассказывали об изменениях, происходящих с женщиной после рождения малыша – чистая правда. Эта любовь- особенная. Эти чувства- совершенно новые. Я благодарна Всевышнему и мужу за нашего сына. Теперь нас трое. Спасибо за то, что выбрал нашу семью, Тенку Исмаил Леон Петра Бин Тенку Мухаммад V Фарис Петра

A post shared by Voevodina Oksana (@rihanapetra) on

 

“Bagi ramai orang, kisah pertemuan saya dengan suami saya tetap menjadi misteri tetapi…” 

Meskipun pelbagai cerita yang keluar daripada pelbagai portal dan salah satu darinya daripada DailyMail yang mengatakan Rihana pertama kali bertemu dengan Sultan Muhammad V ketika promosi jam tangan elit di Eropah, realitinya tak ada siapa tahu kesahihan di sebalik kisah tu.

Sumber: Instagram

Namun beberapa hari lalu, Rihana mengambil keputusan untuk menceritakan detik-detik perkenalan mereka yang bagi admin sangat comel dan lucu!

Menurut postingnya di Instagram, Rihana memberitahu yang dia bertemu pertama kali dengan baginda pada musim bunga tahun 2017 lepas.

Malah baginda juga memperkenalkan dirinya sebagai ‘Raja Malaysia’ dan Rihana yang anggap kata-kata tersebut sebagai ‘joke’ turut mengakui dirinya sebagai Ratu Moscow. 

https://www.instagram.com/p/By2_4azCk0Y/

 

Kisah belum selesai… netizen tak sabar nak dengar sambungan kisah Sultan Muhammad V dan Rihana 

Walau bagaimanapun di akhir cerita, Rihana berkata yang dia akan sambung kisah yang tergantung tu di hari yang lain.

Pada masa yang sama, netizen yang mengikuti akaun Instagram tersebut sudah tak sabar-sabar menantikan kisah seterusnya dan berharap Rihana akan datang ke Kelantan tak lama lagi.

Admin mendoakan semoga Sultan Muhammad V, isteri dan anak dalam keadaan baik-baik je dan bahagia selalu. Tak sabar nak tengok muka baby mereka kan! 

Baca: “Betul ke Sultan kahwin?” – Terjawab! Jurugambar Russia Kongsikan Detik Indah Perkahwinan Sultan Kelantan & Miss Moscow

Sumber: Instagram

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.