in

Sakit Belakang? Cuba 3 Cara Ini Untuk Menghilangkannya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sepanjang ramai orang yang berkerja dari rumah (BdR) dan kelas atas talian, pasti ramai yang mula sakit belakang. Mana tidaknya, duduk terlampau lama seharian, memang sakit lah kan.


Jangan risau, korang boleh try 3 cara ni untuk hilangkan sakit belakang tu. Korang boleh tengok video @HereThereCrack kat bawah ni. Selamat mencuba!

Oh ya jangan lupa buat utk dua-dua side ye. Nanti tak balance pulak sebelah je buat.

 

Kena try ni

Admin dah try buat benda ni, memang meletup tulang belakang, tapi puas hati. Terus hilang sakit-sakit belakang.

Kena cuba sendiri. Serius puas hati kalau dah buat, tak lenguh-lenguh dah nanti.

Tulang belakang admin pun meletup gak tadi. Tapi lepas tu memang lega lah. Serius korang kena buat sampai meletup, baru puas hati.

Yang work from home pun boleh try. Yang selalu duduk lama-lama tu pun admin recommend gak. Buat sendiri je, tak payah pegi mengurut.

 

Baca: Pipi Macam Pau Semenjak PKP? Ini 5 Cara Untuk Dapatkan Jawline Yang Tajam

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.