“Relationship goals” – Aksi Spontan Pasangan Senior Ini Buat Netizen Tersenyum

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Setiap dari kita mesti mengimpikan pasangan hidup yang akan bersama sampai bila-bila. Lagi indah kalau bibit percintaan itu kekal mekar sehingga ke hari tua dan beranak cucu.

Itulah yang dikongsi oleh seorang pengguna Twitter dengan nama @nurilyamalek. Menerusi akaun dia, gadis ini berkongsi gelagat spontan ibubapanya yang mencuit hati para netizen. Cuba korang tengok dekat bawah ni.

 

Relationship Goals!

Memang mencuit hati gelagat spontan pasangan ni. Yang bertambah comel tu sebab dua-dua pun taknak kalah.

Kan, admin pun tersengih gak tengok gambar uncle tu. Boleh nampak kemanisan dan keharmonian rumah tangga tu. Semoga cinta yang dibina berkekalan dan bertemu di syurga.

Itulah admin pun ingat owner account twitter tu. Rupanya mak dia, muda remajanya. Umur 54 tu dah baya-baya mak admin, tapi mak admin pun cantik gak tau, jangan main-main.

Comel, memang comel. Sampai dah tak ada perkataan untuk describe gelagat dorang dua tu. 

Dah-dah lah tu tersengih sorang-sorang. Admin doakan korang dan keluarga korang sentiasa dalam harmoni dan happy selalu. Sama gak dengan admin. Amiin. 

 

Baca: “Mungkin pertemuan terakhir mereka” – Sebak Pasangan Warga Emas Sempat Pegang Tangan 10 Minit Dalam ICU

 

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.