in

“Relationship goals” – Aksi Spontan Pasangan Senior Ini Buat Netizen Tersenyum

1Tua

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Setiap dari kita mesti mengimpikan pasangan hidup yang akan bersama sampai bila-bila. Lagi indah kalau bibit percintaan itu kekal mekar sehingga ke hari tua dan beranak cucu.



Itulah yang dikongsi oleh seorang pengguna Twitter dengan nama @nurilyamalek. Menerusi akaun dia, gadis ini berkongsi gelagat spontan ibubapanya yang mencuit hati para netizen. Cuba korang tengok dekat bawah ni.

Screen Shot 2019 08 25 At 7.11.13 Pm Screen Shot 2019 08 25 At 7.11.28 Pm Screen Shot 2019 08 25 At 7.16.02 Pm

 

Relationship Goals!

Memang mencuit hati gelagat spontan pasangan ni. Yang bertambah comel tu sebab dua-dua pun taknak kalah.

Whatsapp Image 2019 08 25 At 7.22.57 PmKan, admin pun tersengih gak tengok gambar uncle tu. Boleh nampak kemanisan dan keharmonian rumah tangga tu. Semoga cinta yang dibina berkekalan dan bertemu di syurga.

Whatsapp Image 2019 08 25 At 7.22.58 PmItulah admin pun ingat owner account twitter tu. Rupanya mak dia, muda remajanya. Umur 54 tu dah baya-baya mak admin, tapi mak admin pun cantik gak tau, jangan main-main.

Whatsapp Image 2019 08 25 At 7.22.58 Pm 2Comel, memang comel. Sampai dah tak ada perkataan untuk describe gelagat dorang dua tu. 

Dah-dah lah tu tersengih sorang-sorang. Admin doakan korang dan keluarga korang sentiasa dalam harmoni dan happy selalu. Sama gak dengan admin. Amiin. 

 

Baca: “Mungkin pertemuan terakhir mereka” – Sebak Pasangan Warga Emas Sempat Pegang Tangan 10 Minit Dalam ICU

Screen Shot 2019 08 25 At 7.33.19 Pm

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.