in

Reda Hubungan Anak Berakhir, Zarina Mahu Jaga Azal Sampai Hujung Nyawa

Azal 5

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Hubungan antara anak kepada pelakon terkenal, Zarina Zainuddin iaitu Azal dengan pasangannya, Rahmah sudah putus di tengah jalan. Berita ini dimaklumkan oleh Zarina sendiri apabila dia memuat naik satu hantaran tangkap layar mesejnya bersama Rahmah.


Wanita asal Indonesia itu sebelum ini dalam proses mengenal hati budi anak autisme Zarina Zainoordin iaitu Muhammad Raizal Azrai atau lebih mesra dipanggil Azal.

Azal 1

“Mungkin Azal tak faham maksud Rahmah..”

Menerusi tangkap layar tersebut, Rahmah menghantar mesej kepada Zarina dan bertanya khabar mengenai Azal namun wanita itu seperti merajuk kerana Azal sendiri seolah-olah melupakannya.

Azal lupa dengan saya ya? Tak pernah ada kabar. Nanti saya kembalikan cincin yang Azal kasih ya.

Di ruangan kapsyen, Zarina memberitahu bahawa anaknya mungkin tidak memahami maksud Rahmah. Dia mengiyakan sahaja apa yang dikatakan oleh Rahmah.

Mungkin Azal tak faham maksud Rahmah. Dia iya iya kan sahaja. Dah la Rahmah itu baik, saya pun dah jatuh sayang dengan dia.

Artikel berkaitan: Hajat Zarina Zainuddin Nak Nikahkan Anak Istimewa Ditentang Segelintir Pihak Sebab…

Artikel berkaitan: Zarina Zainuddin Sedih Ada Individu Edit Wikipedia Anak, Dituduh Tak Siuman &  Psiko

Zarina nak jaga Azal sampai hujung nyawa

Dalam kapsyen yang sama, Zarina seolah-olah reda soal jodoh anaknya dan dia berjanji akan menjaga Azal selagi hayat dikandung badan.

Kalau ada jodoh adalah, kalau tiada saya jagalah Azal selagi nyawa saya ada.

Zarina ada memuat naik satu hantaran mengenai Rahmah dan Azal sebelum ini namun hantaran itu telah pun dipadam. Walau bagaimanapun, Zarina memuji sikap baik Rahmah kerana memulangkan semula barang-barang yang telah diberikan sebelum ini.

Menjengah di ruangan komen, ramai netizen mendoakan agar Azal dipertemukan dengan jodoh yang boleh menerima keadaan Azal.

Azal 6 Azal 7

Untuk rekod, sebelum ini Zarina pernah memaklumkan kepada umum bahawa Azal dalam fasa mengenali seorang wanita Indonesia yang bekerja di Singapura namun hubungan mereka tidaklah begitu serius.

Sumber: Instagram, Kosmo!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.