in

Ramai Sangka Pengantin Perempuan Budak Sekolah, Rupanya Umur Dah Nak Dekat 30-an

Fi Kawin 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Memang betullah orang kata, jodoh ni memang tak kenal usia, jarak, mahupun fizikal seseorang itu sendiri.



Kalau dah dinamakan cinta, mesti soal hati yang dipilih dan tolak tepi tentang paras rupa pasangan itu.

Boleh dikaitkan dengan kisah pasangan yang min nak kongsikan ini.

Sweet bersemut”

Kawin 2

 

Baru-baru ini tular di media sosial, beberapa keping gambar yang digabungkan menjadi video dikongsikan di aplikasi TikTok yang memaparkan pengantin perempuan yang memiliki fizikal ‘kecil molek’ selamat bergelar isteri kepada lelaki pilihan hatinya

Video itu telah dikongsi oleh salah seorang kenalan pengantin dan telah meraih ratusan ribu tontonan.

@misspikah96

Selamat pengantin baru yaya😉#pengantan cili😍 cantik sngt2 pengantin ni🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

♬ Saajanji ghar aaye – Agnesa Maharani

Pengantin perempuan yang dikenali sebagai Yaya itu kelihatan tersenyum manis meraikan hari bahagia dengan menjayakan photoshoot bersama suami tercinta.

“Comel je”

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen memuji kecomelan pengantin wanita itu selain ada yang mempersoal tentang umur wanita tersebut yang disangka masih kanak-kanak lagi.

Namun, salah seorang keluarga pengantin lelaki tampil menjelaskan kepada semua bahawa pengantin perempuan berkenaan sudah berusia 27 tahun.

 

R Kawin 1 Edit

R Kawin 2 Edit

R Kawin 3 Edit

R Kawin 4 Edit

 

Baca : Tak ada jarak 1 meter pun Netizen Persoal Majlis Kahwin Anak Tiada Penjarakan Fizikal, Ini Respon DG Hisham.

Kahwin

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.