in

“Pergi invite tu dah kenapa” – [Video] Pengantin Wanita Tak Move On Terpekik Macam Histeria Nampak Ex Datang Wedding

Pengantin8

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bukan semua hubungan cinta akan bertahan sehingga ke alam perkahwinan, kalau dah tertulis dia itu bukan jodoh kita, lama macam mana, erat macam mana sekalipun akan putus jua.



Biasanya kalau kita dah ke jinjang pelamin, pasti kita akan lupakan segala kisah silam kerana jumpa peneman hidup baru kan? Tapi lain pula dengan kes yang berlaku di negara jiran ini.

 

Dah tahu belum move on pergi invite kenapa – Netizen

Viral satu video di media sosial apabila kes seorang pengantin yang rupa-rupanya masih belum boleh move on apabila bekas kekasihnya itu datang ke majis perkahwinannya.

Dalam video lebih kurang satu minit itu, dilihat lelaki yang merupakan bekas pengantin wanita tersebut menuju ke pelamin bekas kekasihnya untuk bersalaman.

Tetapi pengantin wanita secara tiba-tiba teriak sampai pengsan disebelah suaminya. Orang ramai bergegas meminta bekas kekasih itu untuk menjauhkan diri.

Video ini mengundang pelbagai reaksi netizen, ada yang mengecam tindakan pengantin kerana tidak mengawal emosi dan menyalahkan pihak keluarga kerana mengundang kekasihnya, malah ada juga yang mengecam tindakan bekas kekasihnya yang dikatakan sengaja nak mencetuskan kekecohan demi content.

Pengantin Pengantin2 Pengantin3 Pengantin4

Kalau dah tertulis yang dia tu bukan jodoh kita, kedua-dua pihak patut memainkan peranan penting. Seandainya bekas kekasih sengaja tunjuk muka, dia patut pertimbangkan untuk menjaga hati suami pengantin, kalau sebaliknya, pengantin itu patut memainkan peranan untuk jaga hati suaminya.

Terima suratan takdir walaupun ianya agak sakit, nak tak nak kenalah move on.

 

Baca : Sudah Menginjak Dewasa Namun Gadis Ni Belum Boleh Move On Dengan Botol Susunya

Botolsusu

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.