in

Sudah Menginjak Dewasa Namun Gadis Ni Belum Boleh Move On Dengan Botol Susunya

Ft Botol 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Setiap orang pasti ada perkara aneh yang menjadi tabiat yang sukar dibuang seperti bercakap seorang diri, mengigau atau menggigit kuku. Tapi bagi gadis di Indonesia ini, tabiat yang dilakukannya ini meskipun tidaklah rare, tapi masih dianggap aneh.



Sudah menjangkau usia dewasa namun gadis yang dikenali sebagai Haniyah Husein itu dengan slumbernya berkongsikan videonya menghisap botol susu di akaun Tik Tok miliknya.

Menurut gadis itu, dia juga tidak tahu mengapa dia masih tidak dpaat meninggalkan tabiat itu. Ye la, biasa usia macam ni orang dah segan nak guna botol susu lagi, mesti dia ada sebabnya yang tersendiri kan…

 

Capture 11 3

 

Berdasarkan perkongsian tersebut, gadis itu bukan sahaja menunjukkan botol susunya yang dihiasi manik itu, tapi dia juga turut memperlihatkan wajahnya sedang menghisap botol itu seakan-akan bayi.

@haniyahhusein

Gatau kenapa gue gabisa berenti ngedot sampe sekarang #fyp #vivoV20FocusOnYou #xyzbca

♬ TolBotol – Pocong Kayang

Sampai kuyu ya mata layan botol susu tu!

Gadis itu yang turut popular di akaun Tik Tok turut mempunyai lebih 100,000 pengikut di aplikasi itu. Selain video tersebut gadis tersebut lebih banyak berkongsi pelbagai content mengenai dirinya.

Korang ada je tabiat pelik yang korang buat sampai sekarang, cuba share sikit…

 

Baca : Saya seronok jadi bayi Wanita 25 Tahun Belanja Lebih RM1000 Setiap Bulan Hanya Kerana Ingin Jadi Bayi Dewasa

Capture 11 4

Sumber: Tik Tok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.