in

“Panjat tinggi lepas tu takut” – Netizen Geli Hati Tengok Kucing Terkencing Ketika Panjat Tiang

3Kucing 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Buat pencinta kucing, hampir setiap hari video kucing muncul dekat media sosial. Ada-ada je perangai kucing-kucing ni. Tapi tengok lah setiap hari pun, tetap tak bosan.



Ada satu video pasal perangai kucing yang admin nak share dengan korang. Kali ni memang lain sikit dari yang biasa kita tengok. Seekor kucing panjat tiang tinggi, mungkin sebab takut sangat dia terkencing. Nak tahu macam mana kucing tu panjat? Korang tengok lah video @matpida_ kat bawah ni.

 

Takut sampai terkencing

Aduhh.. keras perut admin tengok perangai kucing seekor ni. Yang pergi panjat tiang tu kenapa? Nak tangkap burung ke? Lepas dah naik tinggi-tinggi tau pulak takut, sampai terkencing-kencing haa.

Screenshot 2020 12 26 At 12.38.07 Pm Screenshot 2020 12 26 At 12.37.23 PmTempat tinggi tu, mesti lah takut. Tapi itu lah, sapa suruh cari penyakit panjat tempat tinggi. Harap kucing tu turun dengan selamat.

Screenshot 2020 12 26 At 12.37.54 PmBanyak video kucing kat media sosial, mesti kucing tu warna oren. Kalau ada anugerah kucing paling tak behave, admin rasa kucing warna oren akan menang anugerah tu.  

Screenshot 2020 12 26 At 12.37.00 PmKantoi Oyen, kantoi. Siap ada orang rakam lagi. Dah takleh cover dah Oyen. Kesian kat orang bawah kena kencing dia. Cuba elok sikit perangai tu.

 

Baca: “Nak luruh jantung” – [VIDEO] Detik Cemas Kucing Hampir Jatuh Bangunan Buat Netizen Menjerit

Screenshot 2020 12 26 At 12.42.20 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.