in

“Nak luruh jantung” – [VIDEO] Detik Cemas Kucing Hampir Jatuh Bangunan Buat Netizen Menjerit

1Kucing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kita mesti pernah mengalami detik cemas, tak kira nyaris accident ataupun bila phone hampir jatuh ke lantai. Bila jadi macam tu, jantung confirm berdengup laju. Rasa macam nak luruh je jantung tu kan.



Cakap pasal detik cemas ni, admin ada satu video nak share dengan korang. Dalam video ni, korang boleh tengok detik cemas seekor kucing yang nyaris jatuh dari bangunan tinggi sebab panjat  beranda rumah. Korang tengoklah video @Matpida_ kat bawah ni.

 

Nasib baik tak jatuh

Fuhhh… lega admin tengok kucing tu tak jatuh. Tapi time dia nyaris-nyaris nak jatuh tu terjerit gak lah sorang-sorang. Haish.. buat hal betul lah kucing ni.

Screenshot 2020 12 13 At 1.11.44 PmItu lah admin pun pelik gak. Berani betul dia panjat kat situ. Kita yang tengok ni pulak jadi cuak.

Screenshot 2020 12 13 At 1.12.04 PmSebab dia nyaris jatuh tu lah yang buat jantung berdengup kencang. Nasib baik lah kucing tu tak arwah kan.

Screenshot 2020 12 13 At 1.12.24 PmJangan campak phone. Menjerit kuat-kuat takpe lagi. Kalau phone pecah, habis….

 

Baca: “Memang dasar oyen” – Kucing Kacau Wartawan Buat Netizen Terhibur

3Kucing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.