in ,

“Org suruh duduk rumah” – Netizen Terbahak Tengok Lelaki Ini Kena ‘Sound’ Dengan Polis Sebelum Bergambar

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) masih berkuatkuasa. Harus diingatkan kita semua perlu patuh dengan arahan ini demi untuk keselamatan semua.


Cakap pasal PKPB ni, ada juga lah yang tak dengar kata untuk ikut norma baru ni. Ada yang sanggup keluar malam tanpa tujuan. Macam kawan kepada @azwnznl94 sorang ni yang nk bergambar tepi jalan waktu malam lepas tu kena sound dengan polis. Nak tahu macam mana dia kena sound, korang tengok lah video kat bawah ni.

 

Orang suruh duduk rumah

Haa.. kan dah mendapat. Tak pasal-pasal kena sound dengan abang polis. Terus minta ampun kat situ gak. Nasib baik abang polis tu pun sporting, bagi dia 2 minit  untuk settle ambil gambar. Kalau tak memang tidur lokap lah jawapannya.

Boleh lah settle amik gambar dalam masa 2 minit tu. Kalau tak tunggu lah lepas PKPB ni selesai untuk bergambar kat situ.

Senang terus minta maaf je. Maklumlah masih dalam mood raya, polis pun bagi peluang je. Kalau tak memang masuk ke dalam tu admin rasa.

Itulah, nasib baik. Polis tu bagi 2 minit je. Harap nanti kalau ada antara korang yang nak buat benda lebih kurang macam ni, tengok line dulu. Kalau clear baru jalan.

 

Baca: “Comel je mak dia” – Netizen Terhibur Tengok Aksi Lelaki Ini ‘Merempit’ Lepas Nampak Ibunya Di Lebuhraya

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.