in

“Orang macam ni patut mati!” – Lelaki Bunuh 3 Sekeluarga Lepas Tu Rogol Mayat Ibu & Anak 10 Tahun

Sex Maniac India

Seorang lelaki ditahan pihak polis selepas mengaku memecah masuk rumah sebuah keluarga pada waktu malam dan melakukan pembunuhan di Uttar Pradesh, India.

Ketika kejadian pada 24 November lalu, Nasiruddin, 38, telah membunuh seorang lelaki berusia 35 tahun, isterinya berusia 30 tahun serta bayi mereka berusia 4 bulan ketika mereka sedang tidur.

Mayat
gambar hiasan

Ketiga-tiga mayat dijumpai tanpa seurat benang. Nasiruddin ditahan di rumahnya selepas bukti dijumpai dan dia kemudian mengaku bersalah.”

Menurut Daily Mail, bukan setakat bunuh tapi Nasiruddin juga telah melakukan seks dengan mayat si isteri selama 3 jam.

Dia lakukan seks dengan mayat itu selama 3 jam dan rakam perbuatannya sebelum menunjukkan video tersebut kepada kakak iparnya.”

Sex Maniac
sumber: the times of india

Tidak puas dengan itu, dia kemudian menyerang serta merogol anak perempuan mangsa berusia 10 tahun. Selepas itu pula dia mencederakan anak lelaki pasangan itu berusia 4 tahun.

Dia juga mengaku mengambil dadah serta membawa kondom. Dia menggunakan pisau dan batu berat untuk membunuh semua mangsa.”

Bukti2

Difahamkan, Nasiruddin pernah melakukan jenayah yang sama beberapa kali di kawasan utara India. Dia kini digelar sex maniac dan necrophile (bernafsu terhadap mayat).

Hukum mati jelah orang macam ni!!!

Baca: “Nak balik sambut Maulidur Rasul” – 6 Sekeluarga Di Sabah Kena Tembak Mati Dalam Bot

Keluarga Ditembak