“Ni lah hasil gambar photographer dari neraka” – Wanita Ini Kongsi Gambar Kahwin Yang ‘Another Level’ Cara Edit

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Menjadi idaman setiap pasangan yang berkahwin untuk mempunyai gambar-gambar menarik yang boleh dijadikan kenangan kelak.

Sebelum ni kita selalu juga dengar kisah photographer yang menipu pelanggan. Tak kira lah dia tipu harga ke, hasil kerja ke yang pasti MENIPU.

Baru-baru ini, seorang pengguna Facebook, Noor Aisyah II telah berkongsi pengalamannya yang ditipu oleh photographer.

Posted by Noor Aisyah II on Saturday, October 19, 2019

“Orang lain prepare nak kahwin berbulan bulan wehh.”

“Yang cah ni busy dengan segala jenis benda memang tak sempat survey photographer sangat + mostly photographers yang elok dah fully booked.”

Menurutnya, dia telah membelanjakan wang sebanyak RM 1,700 membayar photographer tersebut untuk menangkap gambar moment bahagia semasa hari perkahwinan.

“So dapat la photographer dari neraka ni.”

Tambahnya lagi, jurugambar itu turut meminta bayaran penuh pada bulan April namun malangnya dia hanya mendapat hasil gambar soft copy.

Haaa ni admin share antara hasil gambar-gambar UNIK oleh photographer tu.

Sumber: Facebook

 

Sumber: Facebook

 

Sumber: Facebook

 

Sumber: Facebook

 

Sumber: Facebook

Netizen dalam pada masa yang sama bersimpati dengan nasib wanita ini, tapi turut terhibur dengan caption yang ditulis dalam gambar berkenaan.

Sumber: Facebook
Sumber: Facebook

Admin pun sebenarnya terhibur baca caption dalam gambar tu. Apa pun sabar betul ye akak ni dapat hasil gambar macam tu.

 

Baca: “Makcik taktau ke gaji driver lori lagi masyuk” – Berkahwin Dengan Pemandu Lori, Wanita Ini Dikutuk Orang Kampung

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Naqiuddin

Hey whatsapp gais. Layan anime tak?