in

“Ni lah hasil gambar photographer dari neraka” – Wanita Ini Kongsi Gambar Kahwin Yang ‘Another Level’ Cara Edit

Feature Image Kawhin

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Menjadi idaman setiap pasangan yang berkahwin untuk mempunyai gambar-gambar menarik yang boleh dijadikan kenangan kelak.



Sebelum ni kita selalu juga dengar kisah photographer yang menipu pelanggan. Tak kira lah dia tipu harga ke, hasil kerja ke yang pasti MENIPU.

Baru-baru ini, seorang pengguna Facebook, Noor Aisyah II telah berkongsi pengalamannya yang ditipu oleh photographer.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2459991514119254&set=pcb.2459992434119162&type=3&__tn__=HH-R&eid=ARAArKc1tt1D2TGc7oo8HrFbkNcF_dO-p8wLTEQb-Nz5F5pmyyt4tUh1fdpZcbQaabgSsPnNtMu6BG7Q

“Orang lain prepare nak kahwin berbulan bulan wehh.”

“Yang cah ni busy dengan segala jenis benda memang tak sempat survey photographer sangat + mostly photographers yang elok dah fully booked.”

Menurutnya, dia telah membelanjakan wang sebanyak RM 1,700 membayar photographer tersebut untuk menangkap gambar moment bahagia semasa hari perkahwinan.

“So dapat la photographer dari neraka ni.”

Tambahnya lagi, jurugambar itu turut meminta bayaran penuh pada bulan April namun malangnya dia hanya mendapat hasil gambar soft copy.

Haaa ni admin share antara hasil gambar-gambar UNIK oleh photographer tu.

72995399 2459992284119177 3320270845229662208 N
Sumber: facebook

 

72890297 2459991780785894 5284824281245548544 N
Sumber: facebook

 

72784160 2459991630785909 5329453797519392768 N
Sumber: facebook

 

73458763 2459991520785920 7288853852600664064 N
Sumber: facebook

 

72997760 2459991394119266 326759054590345216 N
Sumber: facebook

Netizen dalam pada masa yang sama bersimpati dengan nasib wanita ini, tapi turut terhibur dengan caption yang ditulis dalam gambar berkenaan.

Photographer 1
Sumber: facebook
Photographer 2
Sumber: facebook

Admin pun sebenarnya terhibur baca caption dalam gambar tu. Apa pun sabar betul ye akak ni dapat hasil gambar macam tu.

 

Baca: “Makcik taktau ke gaji driver lori lagi masyuk” – Berkahwin Dengan Pemandu Lori, Wanita Ini Dikutuk Orang Kampung

Kawin Lori

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.