in

“Mentang-mentang lah ada 9 nyawa”- Netizen Lega Kucing Selamat Lepas Tersepit Pintu

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kucing adalah haiwan peliharaan yang menjadi pilihan ramai orang. Dari gelagatnya yang bersahaja, sampailah yang tak tentu hala, confirm buat pemilik kucing terhibur dan tak kering gusi.


Ada satu video yang dapat perhatian ramai netizen melibatkan kucing yang hampir tersepit pintu. Tapi nasib baik kucing tu selamat lepas ada orang tolong bukakan pintu. Korang boleh tengok video kucing tersepit pintu oleh @anthraxxxx kat bawah ni. Tak ngeri pun, lawak ada lah.

 

Mentang-mentang ada 9 nyawa

Admin mula-mula risau tengok kucing tu tersepit. Nasib baiklah ada orang datang tolong selamatkan, buka balik pintu tu. Yang kucing tu pun, time pintu dah nak tertutuplah baru nak lalu. Dasar kucing betul!

Yang ni admin setuju. Kucing ni kalau nampak kereta baru dia nak lalu.Time jalan kosong elok tak lalu pulak. Sama macam kes ni, pintu nak tutup baru nak lalu. Tak faham admin.

Macam ni lah kalau mak-mak kat kampung marah anak. Orang dah pesan jangan main, dah sakit memang padam muka lah. Main lagi!

Itulah, mentang-mentang ada sembilan nyawa, dia boleh buat main macam tu. Kan dah kurang nyawa satu.

 

Baca: “Panjat tinggi lepas tu takut” – Netizen Geli Hati Tengok Kucing Terkecing Ketika Panjat Tiang

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.