in ,

“Macam Kaya Raya, Tapi You Guys Have Nothing?” – [VIDEO] Zarina Anjoulie ‘Sound’ Rakan Selebriti Pasal Bantuan Covid-19

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Isu berkaitan artis di negara ini yang mengatakan mereka tidak mendapat bantuan daripada kerajaan telah tular di media sosial, masing-masing ada pandangan peribadi sama ada menyokong atau sebaliknya.


Namun bagi  Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul, 33 tahun, atau lebih dikenali Anjoulie, pandangannya tentang isu ini sedikit berbeza. Bagi Anjoulie ‘sebagai selebriti janganlah menggunakan peminat untuk menagih simpati’.

Video yang di ‘upload’ pada hari Sabtu berdurasi selama lebih 11 minit, melalui tiga video yang diletakkan di IGTV Anjoulie, telah menarik perhatian selebriti tidak terlepas juga netizen.

Apa yang menarik tentang video ini dia telah memberi cadangan kepada golongan selebriti supaya melakukan pekerjaan lain untuk mendapatkan duit…siap bagi contoh lagi guys!

Arwah Os siap bawak teksi, tak ada nak malu. Bangga lagi.” – Zarina Anjoulie

 

Pedas bukan ayat dia.

Bagaimanapun ruangan komen Anjoulie menjadi perhatian susulan komen ringkas yang ditinggalkan pelakon Fizo Omar yang di anggap ‘sedikit pedas’.

@syazkhyar di twitter berkongsi perkara tersebut dan katanya komen Fizo mendapat banyak kecaman netizen, malah ia turut ‘dibalas’ oleh Anjoulie sendiri.

update, fizo omar nampaknya cuba tembak anju dengan scar tapi anju balas balik guna AWM, dibantu dengan netizen yang menggunakan grenade pom pom dan akhirnya fizo terdiam terduduk terciduk sksk btw kalau korang rasa nak bantu sesiapa during RMO ni, boleh checkout ig anju”

Ini antara komen-komen netizen berhubung perkongsian Anjoulie di instagramnya…kali ni ramai pulak yang sokong kan

Video penuh korang boleh tengok kat bawah ni.

https://www.instagram.com/tv/B-QhGjLHJnU/?utm_source=ig_web_copy_link

Apa pandangan korang pula?

 

Baca: “Satu show pun dah ribu riban, tak pandai berjimat ke?” – Netizen Kritik Artis Malaysia Mohon Bantuan Kerajaan, Selebriti Korea Siap Derma Berjuta-Juta!

Sumber: Instagram
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.