“Lutut lupa nak berus ke”- Dikecam Lutut Berkerak, Respon Haneesya Hanee Memang ‘Win’

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Lama tak dengar cerita bekas Juara Dewi Remaja 2018/2019, Haneesya Hanee yang suatu ketika dulu pernah mencetuskan kontroversi sehingga mencetuskan viral pada Januari lalu.

Namun, Haneesya sekali lagi menjadi perhatian selepas dia memuatnaik gambar di instagram miliknya.

Rasanya kalau bab fesyen memang ramai tak boleh nak pertikai cara Haneesya berpakaian, tapi kali ni yang mencuri tumpuan adalah ‘lutut’ remaja 19 tahun itu.

Lepas admin tengok betul-betul, baru lah admin faham apa yang di’bawangkan’ netizen.

Meskipun ada yang mengecam, namun ramai juga yang memuji kecantikan Haneesya selain kata lutut hitam adalah biasa.

Tapi jawapan Haneesya berkenaan isu ‘lutut berkerak’ bagi admin memang WIN!

U know what the previous picture I was insecure with my knee. Well I’m human too although u see I’m confident n all. I do have my own insecurities that’s why I edited the previous one. 
That is why I say u hv to overcome your fears to earn that confidence!
U know what Heh idgaf anymore! 
Edit kena kecam tak edit pun akn kena kecam. So sila kn💁🏽‍♀️

 

Well bagi admin, tak perlu kot sampai nak mengutuk atau mengata kekurangan seseorang. Buat hal sendiri lagi baik kan.

Baca : Haneesya Hanee bukan yang pertama- Ini Kisah 6 Ratu Cantik Yang Dipaksa Pulangkan Mahkota Kejuaraan, Ramai Tak Tahu.

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.