in

Kerja Gila! Wanita Berhenti Kerja Sebab Nak ‘Menyusukan’ Teman Lelaki Setiap 2 Jam…

Pic 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Adalah sesuatu yang normal untuk ibu menyusukan anaknya selepas dia melahirkan ‘baby’ tersebut, yelah sebab bayi kan perlukan susu ibu untuk makan dan membesar.



Tapi yang lain sikit,

Seorang wanita mengambil keputusan untuk berhenti kerja semata-mata untuk ‘menyusukan’ teman lelakinya yang berusia 36 tahun.

Ad208915569E28098I Breastfeed My
Sumber : metro. Co. Uk

Menurut Metro, Jennifer Mulford berkata dia akan ‘menyusukan’ teman lelakinya yang merupakan seorang ahli bina badan setiap 2 jam.

Malah dia percaya perbuatan tersebut akan mewujudkan ‘magical bond’ antara dia dan boifren nya, Brad Leeson..pulak dahhhh

Katanya, Brad cukup teruja sewaktu mereka mencubanya kali pertama.

‘It was like a light switched flicked in his head. I could tell from his voice that he was curious and excited,’ she said, before opening up about the first time the pair tried it.

‘At that moment I knew that I had a partner for life… we both wanted the same thing out of the relationship – a magical bond that only breastfeeding can achieve.’

Malah tindakan mereka ni sampai ke tahap nak wujudkan ‘Adult Breastfeeding Relationship’..haaa sampai macam tu sekali, kalau kat Malaysia ni tak tau la.

I’ve taken a break from my job because I want to devote everything to making this work.’ Brad, a bodybuilder, hopes to boost his bodyby their regular breastfeeding sessions.”

Tapi korang tak perlu risau, Jennifer hanya ‘menyusukan’ Brad di rumah atau tempat tertutup sahaja, menurut sumber mereka tak pernah buat depan public..baguslah kalau macam tu, melampau la kalau buat kat public.

Tapi kisah ni berlaku tahun 2016, cuma sekarang ni jadi ‘viral’ pulak.

Malangnya rata-rata netizen rasa jengkel dengan ‘situasi’ tersebut.

..they are sickos

Komen 1 3

She’s an idiot

Komen 2 3

Nasty and gross…..

Komen 3 3
Sumber : facebook

Haishhhh macam-macam perangai zaman sekarang ni, tapi bila pikir-pikir balik kan tak perlu pun kau nak ‘susu’kan boifren kau tu semata-mata nak ‘boost’ body dia…ape daa….

Baca : Sedih Ibu Ini Hanya Sempat Menyusukan Anak Baru Lahir Beberapa Hari Sebelum Lumpuh

Il3

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.