in

“Keluarkan ‘Nonek’ Dia Kat Celah Zip”- Lelaki Berpakaian Wanita Berkelakuan Tak Senonoh Dalam Train

Jantan 1

Aduh… Dalam tahun tak tahu la berapa banyak kes lelaki berkelakuan tak senonoh dalam train. Kalau hari tu viral onani, ni lagi dahsyat!

Lelaki berbaju kurung dan bertudung

Viral di Twitter, seorang lelaki yang berpakaian seperti wanita siap bertudung berkelakuan tak senonoh dalam train! Bertudung? Ye siap bertudung dan berbaju kurung nak menyamar jadi perempuan la kononnya…

Capture 20181222 095132 1
Sumber: Twitter

Capture 20181222 095209
Sumber: Twitter

Menurut wanita yang berada dalam train tu, rupa-rupanya lelaki ni dah lama buat kerja tak senonoh ni dalam koc wanita. Kali ni dia jumpa, lelaki tu siap tinggalkan setompok air dekat belakang baju seorang penumpang wanita lain. Eee… Jijiknya!

Keluarkan kemaluan dekat celah zip kain baju kurung

Katanya lagi, lelaki yang dia nampak adalah orang yang sama dengan kejadian sebelum ni. Lelaki tersebut keluarkan kemaluan dekat celah zip kain baju kurung dan gosok pada wanita yang ada dalam train tu. Yang hairannya lelaki tersebut memakai tudung tapi muka berjambang. Eh takkan la orang tak perasan dia tu lelaki?

Oh, katanya kalau dari belakang memang nampak macam perempuan sebab lelaki tersebut pakai baju kurung dan pakai tudung. Fuhh, hebat penyamaran lelaki ni! Geram pula admin!

Tapi yang lagi geram, lelaki ni bawa beg tapi letak dibahagian depan dan lipatan zip kain baju kurung yang sepatutnya dekat sebelah tepi tiba-tiba dipakai dibahagian depan. Kan pelik tu!

Tapi yang buat netizen marah juga kerana, wanita yang nampak lelaki tu tidak menjerit dengan alasan kerana berada dalam koc wanita dan tiada lelaki lain yang boleh tangkap atau tumbuk lelaki yang tak senonoh tu. Aduh… Kan ramai perempuan, kita boleh tangkap dia ramai-ramai…

Capture 20181222 100803
Sumber: Twitter

Capture 20181222 101017
Sumber: Twitter

Capture 20181222 101308
Sumber: Twitter

Hmm, mungkin juga dia takut lelaki tu bersenjata dan mula bertindak ganas dengan mencederakan penumpang lain. Betul juga, mungkin wanita dia taknak tersalah atau terburu-buru nak tuduh dan sepatutnya terus buat report pada pihak train supaya mereka dapat ambil tindakan.

Apa-apa pun, korang yang dekat luar sana, sentiasalah berjaga-jaga dan alert dengan sekeliling korang ye!

Baca:Disyaki Melakukan Onani Dalam Tren, Lelaki Direman 3 Hari

Tren