“Kecik-kecik dah gatal” -Budak Lelaki 12 Tahun Sanggup Lari Rumah Sebab Nak ‘Main’ Dengan Ibu Tunggal

Admin tak faham kenapa bila ada kes pedofilia, kalau mangsanya lelaki orang macam tak kisah sangat? Even, pemangsa pun tak kena kecam sangat sebab dia perempuan. Boleh ke macamtu?

Macam kes yang berlaku di Jepun yang melibatkan budak lelaki berusia 12 tahun melakukan hubungan seksual dengan seorang ibu tunggal berusia 22 tahun di Bandar Takamatsu.

Menurut China Press, kedua-dua mereka berkenalan semasa mereka bermain online game. Budak lelaki ni sampai sanggup lari dari rumah untuk pergi ke tempat tinggal wanita bernama Rika ini sejauh 490km sebelum mereka melakukan seks.

Dikatakan, Rika dengan bangganya post gambar-gambar intimasi mereka di media sosial.

Sumber: WOB

Rika berkata, sebelum dia bercinta dengan pasangan bawah umur, dia memang tak pernah jumpa dengan lelaki yang baik. Lelaki-lelaki yang pernah dengannya sebelum ini sama ada abusive atau suka ‘main’ perempuan lain.

Ibu tunggal yang mempunyai ketinggian 156cm dan berkulit cerah ini dikatakan popular semasa zaman persekolahannya kerana menepati ciri-ciri “kawaii” yang disukai oleh orang-orang Jepun.

Sumber: WOB

Namun, disebabkan Rita ni introvert, dia jarang keluar rumah dan selalu menghabiskan masa bermain video games dan tak mempunyai ramai kawan.

Bagaimana pun, pihak polis di Jepun telah pun menahan ibu muda ini dan wanita ini telah berjanji kepada keluarga budak lelaki tersebut yang dia akan memutuskan hubungan dengan budak tersebut dan tak akan berjumpa atau menghubungi dia lagi walaupun budak lelaki itu masih tak boleh nak melepaskan wanita ini.

Menurut undang-undang di Jepun, berhubungan seks dengan budak bawah 13 tahun walaupun dengan persetujuan adalah kesalahan yang berat. Sampai 13 tahun je?!

Rika akan dihantar ke institusi perubatan di Kansai untuk menerima kauseling dan rawatan untuk pedofilia.

Yang tak tahannya, admin tengok ramai betul yang komen kes ni menyokong tindakan budak lelaki tu dan siap rasa budak ni bertuah lagi dapat bercinta dengan orang dewasa. Ish

 

Baca: “Jijik! Budak kecik pun dia ganggu” – Pemangsa Pedofilia Semakin Berani ‘Beraksi’ Depan Public

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson