in

“Kantoi busuk” – Tengah Syok Tengok Porn Lepastu Tersedar Pelakon Perempuan Tu Rupanya Tunang Abang Sendiri

Tak ada apa yang lebih menyedihkan bila kita dapat tahu orang yang kita sayang sebenarnya bukan seperti yang kita harapkan…

Macam cerita yang dilaporkan oleh China Press ini. Sebagai pelajar antarabangsa dari China yang belajar di Australia, lelaki malang ini mempunyai banyak peluang untuk bergaul dengan pelajar lain dan dari situ, dia mengenali seorang wanita yang juga dari China dan mula bercinta hingga mengikat tali pertunangan.

Sumber: China Press

Menurut lelaki ini, dia suka teman wanitanya yang sentiasa meletakkan pelajarannya dulu berbanding perkara lain dan sering menghabiskan masa di library untuk belajar.

Sumber: China Press

Namun segalanya berubah selepas adik lelaki, lelaki malang ini datang melawatnya di Perth sebelum pulang semula ke China. Ketika di China, adiknya telah menghantar surat kepada abangnya meminta supaya abangnya putuskan hubungan dengan tunangnya.

Sumber: China Press

Dalam surat yang sama, adik lelaki ini turut memberikan beberapa arahan supaya lelaki ini tengok laman web porno. Bila lelaki ini menurut arahan adiknya satu per satu, dia terkejut bila melihat muka wanita yang dicintainya terpampang di skrin sedang melakukan seks dengan lelaki lain.

Rupa-rupanya, kekasihnya ini telah bekerja sebagai wanita escort dibelakangnya dan memberi servis seksual kepada lelaki dalam internet.

Sumber: China Press

Bengang dengan penemuan ini, lelaki tersebut terus meminta tunangnya memberikan penjelasan. Namun, jawapan wanita itu tak seperti yang diharapkan…

Lelaki: Agak-agak kenal tak orang dalam ni? Ini awak punya “pergi library” ke?

Wanita: Tak payahlah nak tanya tu saya ke tak dalam gambar ni. Saya tak rasa saya perlu explain apa-apa.

Lelaki: Kenapa awak buat macam ni?

Wanita: Untuk duitlah, untuk apa lagi? Awak nak buat apa pun buatlah. Saya tak kisah.

Lelaki: Kasut Louboutin yang saya belikan untuk awak tu tak cukup ke?

Wanita: Yeah, mungkin memang tak cukup…

Sumber: China Press
Sumber: China Press

Walaupun perbuatan kekasihnya ini dah terbongkar. Lelaki ni masih berniat nak kahwin dengannya…

Wanita: Betul ke awak still nak kahwin dengan saya?

Lelaki: Ya, tapi saya kena bagitahu ayah awak pasal benda ni.

Fine. Kalau awak rasa awak lagi tenang lepas bagitahu dia, then pergilah bagitahu.

Bagaimana pun, lelaki tersebut tak beritahu bapa wanita ini dan cuba untuk berbaik semula dengan tunangnya. Namun wanita itu menolak permintaan lelaki ini.

Wanita tersebut telah pun padam semua akaun media sosial yang dia gunakan untuk servis seksnya dan lelaki tersebut telah beli tiket untuk pulang ke China.

Alahai, kesian…

 

Baca: “Dah cakap banyak kali dah suruh stop” –  Lelaki Kena Tembak dengan Isteri Sebab Asyik Tengok Porn