in

“Kalau dapat kat aku ni tak berhenti kunyah jawabnya” – Penumpang Teruja Pemandu Grab Sediakan Banyak Gula-gula

Combine Grab

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kebanyakannya orang sekarang mesti akan ambil perkhidmatan e-hailing lagi-lagi grab untuk memudahkan mereka pergi mana-mana je. Majoriti servis yang diberikan oleh pemandu-pemandu grab cukup memuaskan bahkan banyak cara yang mereka guna demi memuaskan hati penumpang contohnya menyediakan tempat duduk yang selesa, berbual mesra dan sediakan jajan dalam kereta.



Melalui posting @alhkm_azmn di laman twitter, dia berkongsi mengenai seorang pemandu grab yang menyediakan pelbagai jenis gula-gula untuk penumpangnya. Wahhh, baiknya uncle ni. Siap simpan gula-gula dalam kereta untuk passenger. 

 

Dia belum makan apa-apa lagi selepas pulang daripada check up dekat hospital so sebab tu dia minta izin dengan driver grab tu untuk minta sikit gula-gula yang dah ada kat belakang seat depan, takut pengsan pulak dalam grab tu, katanya

Grab 1 Grab 2

Boleh boleh, memang for passenger. Nak ke pau, saya ada pau.

 

Tambahan itu, dia mendapat balasan komen daripada pihak grab yang berseloroh bertanya adakah driver grab berkenaan masih single, tanya untuk pihak kawan katanya. Ada-ada je eh

Komen Grab

Pemilik akaun tersebut rasa bersyukur dan menghargai servis yang diberikan oleh driver grab tersebut dengan menjaga kebajikan dan keselesaan penumpang keretanya.

Bless you abang grab. Thank you so much, really appreciate it

Netizen juga turut terhibur dan memberi respon positif terhadap tweet tersebut. Malah, ada yang sampai nak tahu no grab pemandu tu dan nak tahu dia single lagi ke tak. Macam-macam lah netizen ni kan

Abang grab tu single tak ?

Komen Twitter 1

Ni nampak anak sedara aku, dengan botol-botol hilang

Komen Twitter 2

Beberapa orang netizen mengatakan bahawa pemandu grab ini berada di Kuching, Sarawak dan memang tak dinafikan lagi pemandu ini memberi servis yang tip-top kepada penumpangnya.

Komen Kuching 1

Komen Kuching 2

Baca : “Bapak dia sporting” – Netizen Terhibur Tengok Video Comel Anak-anak Prank Bapa Mereka

Capture 1

 

 

 

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.