in ,

“Bapak dia sporting” – Netizen Terhibur Tengok Video Comel Anak-anak Prank Bapa Mereka

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ikatan kekeluargaan itu boleh dieratkan dengan pelbagai cara. Ada yang dengan makan-makan, ada yang membantu dalam kerja seharian dan tak kurang juga dengan bergurau.


Kali ni admin nka share pasal satu video prank yang dibuat oleh anak-anak kepada ayah mereka. Korang jangan cepat trigger pulak kata masuk neraka lah anak derhaka lah, sebab mungkin itu cara dorang bonding sesama keluarga. Lain keluarga lain cara kan. Nah, cuba korang tengok video oleh @PBSArmyogurt kat bawah ni.

https://twitter.com/pbsarmyogurt/status/1228238444981211136?s=21

 

Sporting weh bapak dia

Serius admin tengok video ni terhibur weh. Tengok banyak kali pun tak bosan. Memang sporting habis bapak dorang tu melayan anak buat Tiktok. Tapi rupanya kena prank.

Betul, lain orang lain cara nak bonding dengan family kan. Tapi memang sempoi betul lah boleh gurau-gurau macam tu. Kalau strict sangat pun tak best gak kan. 

Yang ni admin setuju. Kalau betul lah bapak dia marah, mesti dah tak upload dah tu. Biasalah benda-benda kat Twitter karang masuk FB lain jadinya. Admin yakin bapak dorang mesti sporting and gelak je weh. 

Ni namanya prank. Okay lah prank macam ni bagi admin. Kalau prank yang sampai buat orang pengsan, takut atau cedera tu memang patut lah kena kecam. Yang harmless macam ni okay je, semua orang pun terhibur.

 

Baca: “Lagi lawak dari prank kat radio”- Netizen Terhibur Tengok Remaja Ini Buat Prank Call

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.