“Kalau dah kunyit tu…” – Lelaki Sanggup Bercerai Dengan Isteri Untuk Kahwin Dengan ‘Mak Nyah’, Alasan Dia Sebab…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:Percintaan sejenis seorang duda bersama transgender mendapat perhatian ramai dan kini kisah mereka viral di internet. Menurut Tribun, Sigit yang sedang hangat bercinta itu dikatakan ingin berkahwin dengan pasangannya, Stasya.

Pengen lebih serius aja, mohon doanya ya.”

Sumber: Instagram

Stasya merupakan personaliti Youtube dan mereka berdua dikatakan sudah bercinta sejak 3 tahun lepas. Sigit pernah mempunyai isteri dan memiliki seorang anak bersama wanita berkenaan. Bagaimanapun, menurutnya dia ada alasan tersendiri mengapa dia bercerai dan memilih Stasya.

Kata Sigit, dia tak mahu meneruskan perkahwinannya kerana tidak mahu memiliki anak lagi, cukuplah hanya seorang itu. Disebabkan itu, dia memilih untuk menjalin cinta dengan transgender.

Trauma sih enggak, tapi aku memang udah nggak pengen punya anak lagi, jadi cukup satu aja.”

Sumber: Instagram

Bagaimanapun, Sigit mengaku bekas isteri dan anaknya mempunyai hubungan yang baik dengan Stasya. Malah, mereka dikatakan selalu habiskan masa bersama untuk keluar ke mall, pergi bercuti dan Stasya sendiri selalu belanja anak Sigit barang mainan.

Udah kenal bahkan kita sering video call, datang ke sini trus aku ajak jalan-jalan ke mall, mainan itu, beli-beli ini itu.”

Bukan tu je, kalau Sigit dan Stasya bergaduh selalunya bekas isterinya lah yang akan tolong baikkan mereka semula. Stasya juga selalu pergi rumah wanita itu dan tidur di sana.

Hubungannya baik banget kak, kita sering telfon-telfonan, ngemall bareng sering nginep juga.”

Sumber: Instagram

Rupa-rupanya keputusan Sigit untuk memilih transgender sebagai peneman hidup itu disokong oleh kawan-kawannya di pejabat. Sebab itulah, masa hari jadi Stasya kawan-kawannya itu tolong dia buat surprise untuk kekasih hati.

Kisah cinta mereka menjadi perhatian selepas dikongsi dekat satu rancangan TV di Indonesia dan kedua-duanya tidak malu atau menyorokkan hubungan mereka dari orang ramai.

Baca: “Ingat bunga, rupanya burung”- Lelaki Terkejut Kekasih Berhijab Yang Dicintai Rupanya ‘Bertelo’, Kantoi Lepas 8 Bulan Bercinta

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!