in

“Itulah nakal sgt!” – Netizen Terhibur Tengok Kucing Ini Peluk Kaki Tuannya Sebab Terlampau Takut

3Kucing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Hampir setiap hari bila kita scroll media sosial, mesti akan ada kisah pasal kucing. Tak kisah lah cerita sedih atau cerita lawak pasal kucing.



Kali ni admin nak share pasal perangai seekor kucing yang viral di media sosial. Dalam video @animalfess2, kita boleh tengok seekor kucing yang sangat clingy ataupun penakut. Korang tengok lah macam mana dia tak nak lepas kaki orang yang selamatkan dia dalam video kat bawah ni.

 

Itulah nakal sangat!

Serius admin pun terhibur tengok perangai kucing seekor ni. Panjat sana sini pandai, lepas tu takut dan tak reti nak turun. Dah bawak turun pun masih peluk lagi kaki tuannya. Penakut pun ada lawak pun ada.

Screen Shot 2020 07 19 At 6.06.04 PmKucing memang macam ni. Lagi-lagi yang jenis terlampau rajin panjat pokok. Reti naik, tapi tak reti turun. Kalau pokok tinggi sangat kena panggil bomba untuk bawak dia turun.

Screen Shot 2020 07 19 At 6.07.50 PmYang admin tak tahan tu peluk sungguh-sungguh tu. Tak nak lepas langsung. Perangai apa ni clingy sangat. Eeee geram je tengok!

Screen Shot 2020 07 19 At 6.08.55 PmAdmin pun terhibur gak. Entah berapa kali replay video ni pun tak ingat. Aduhai, macam-macam perangai kucing ni. Tapi memang buat orang terhibur lah.

 

Baca: “Igtkan bulu ayam” – Kucing Gebu Disangka Bulu Ayam, Buat Netizen Tersengih

Screen Shot 2020 07 19 At 6.09.55 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.