in

“Habislah kau” – Tak Sengaja Pecahkan Mangkuk Ibunya, ‘Nyawa’ Lelaki Ini Dalam Bahaya

211

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Setiap ibu dirumah mesti ada barang kegemaran atau harta paling bernilai dekat dapur. Selalunya harta paling bernilai dekat dapur ni boleh jadi pinggan, mangkuk atau tupperware. Jangan sesekali hilangkan, calarkan atau paling teruk, pecahkan.



Itulah kesilap lelaki ni bila dia terpecahkan mangkuk jenama Corell mak dia. Memang habislah lah kena berleter dengan mak dia nanti. Cuba korang tengok tweet dekat bawah ni.

Screen Shot 2019 08 31 At 3.35.10 Pm Screen Shot 2019 08 31 At 3.35.27 Pm

 

Memang kena bebel lah ni

Begitulah yang terjadi kepada mangkuk Corell mak dia. Admin tak tahu apa nasib bro kita sorang ni. Tapi admin harap tak mak dia akan maafkan lah dia.

Screen Shot 2019 08 31 At 3.30.46 PmFuhh nasib baik selamat. Admin kalau was-was memang tak masuk microwave pun. sanggup transfer ke pinggan atau tupperware untuk panaskan. Kalau pecah memang menjawab lah dengan mak admin. 

Screen Shot 2019 08 31 At 3.32.16 PmItulah, memang hilang kepercayaan seorang ibu kepada anaknya lepas ni. Memang nampak macam dah settle, tapi dengan mak-mak ni kita kena ingat, benda macam tu dia takkan lupa, habis dia canang satu kampung dengan adik-beradik dia sekali. Benda viral pun tak kekal lama macam tu. 

Screen Shot 2019 08 31 At 3.31.07 PmIni alasan yang boleh pakai. Dah kalau orang tu memang jenis takut cicak atau melatah bila terkejut, memang macam tu lah hasil dia. Nak buat maacam mana, benda dah pecah.

 

Baca: “Patutlah gebu” – Gadis Ini Kongsi Tips Ibunya Buat Cucur Untuk Netizen

Screen Shot 2019 08 31 At 4.10.58 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.