in

Gangster Sebar Video Anu Lelaki Diratah Anjing Hidup-hidup Sebagai Amaran Kepada Perogol

Collage 6.57.56 Pm

Sekumpulan gangster Mexico telah menyeksa seorang lelaki didakwa perogol dengan membogelkan dia di tengah jalan sebelum membiarkan seekor anjing jenis pit bull meratah kemaluannya.

Menurut Mirror, lelaki tak diketahui identiti ini diseksa selepas dituduh menyerang seorang wanita secara seksual di Bandar Mexico bulan lepas.

Dalam video mengerikan yang disebarkan sebagai amaran kepada orang ramai itu menunjukkan lelaki ini menggelupur di atas tanah sementara tangannya diikat sambil dikepung oleh beberapa lelaki.

Ss 1

Seekor anjing putih jenis pit bull terrier ini mula meratah kemaluan lelaki tersebut. Dalam video ni juga, boleh dengar lelaki ni merayu supaya gangster ini berhenti menyeksanya. Namun, salah seorang dari gangster ini telah mengambil kain dan menutup mulut lelaki itu untuk menghalang dia dari menjerit.

Ss 2

Rakaman yang diambil oleh salah seorang penyerang menunjukkan bagaimana anu mangsa dikunyah dan diratah oleh anjing ganas hingga celah kangkangnya tak tinggal apa-apa kecuali darah. Urgh, memang scary habis seksaan dorang ni.

Video yang tular sejak bulan lepas ini telah mendapat perhatian media tempatan yang mengatakan kumpulan gangster ini menangkap lelaki tersebut selepas mendapati dia didakwa merogol seorang wanita.

Penyerang itu berkata, tujuan dia merakam video tersebut adalah sebagai amaran kepada lelaki-lelaki lain di luar sana untuk berjaga-jaga.

Media tempatan juga mengatakan, sejak akhir-akhir ini, cara penyeksaan organisasi penjenayah di Mexico menjadi semakin kejam.

Tujuan sekumpulan gangster ini berbuat demikian juga kerana kes serangan rogol semakin meningkat dan dalam sehari, lebih satu dozen wanita telah dirogol.

Kalau korang sanggup nak tengok video, boleh klik dekat sini.

Mak aih, kalau semua negara ada gangster macam ni, memang takutlah perogol-perogol ni nak rogol orang. 

 

Baca: Lelaki Dipenjara 341 Tahun Lepas Jadikan Ibu, Ibu Tiri, Anak Lelaki Dan Perempuan Serta Anjing Peliharaan Sebagai Hamba Seks Selama 12 Tahun

Screenshot 2019 09 10 At 6.01.35 Pm