in ,

“Dia boleh relaks je” – Netizen Risau Tengok Kucing ‘Tercucuk’, Rupa-rupanya…

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Hampir setiap hari kita dengar dan tengok cerita pasal kekejaman terhadap haiwan. Sampai hati manusia untuk dera dan seksa makhluk lain yang bernyawa.


Kesian, memang kesian. Itulah yang admin boleh cakap lepas tengok apa yang jadi kat seekor kucing ni. Tapi yang lebih kesian adalah orang yang percaya benda ni betul-betul berlaku. Nak tahu apa jadi kat kucing tu dan siapa yang kesian? Korang boleh tengok tweet @IzwanHs kat bawah ni.

 

Tercyduk dengan kucing

Aduh admin pun kena gak tau time tengok tweet ni. Ingatkan kena panah ke apa kucing ni. Rupanya ada lolipop terlekat je. Saja je cari pasal kucing ni.

Itu lah anak sapa makan lolipop tak habis ni. Dah lah tak habis, buang merata pulak tu. Tak pasal melekat kat badan kucing tu.

Kucing ni pun macam tu gak. Kalau dia nak landing memang tak peduli kiri kanan dan. Landing ikut suka dia je. Kalau tempat sempit pun suka dia gak nak landing macam mana.

Tengok orang macam ni memang bagus. Dah standby nak buat crowd fund. Tapi bila tahu kucing tu terlekat lolipop terus batalkan niat. Iyelah, sapa je suka kena scam. Nak lagi kena scam dengan kucing. 

 

Baca: “Ingatkan spam” – Netizen Terhibur Tengok Kucing Ini ‘Reply’ Mesej Tuannya Yang Meniaga Online

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.