in

“Ingatkan spam” – Netizen Terhibur Tengok Kucing Ini ‘Reply’ Mesej Tuannya yang Meniaga Online

1Kucing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Musim PKP ni ramai yang mula buat perniagaan online. Yang dah ada bisnes online tu mesti tengah fokus fikir cara untuk naikkan sales.



Cakap pasal bisnes online ni, admin nak share satu cerita dari Twitter @najihahshahrel. Ceritanya pasal kucing peliharaannya yang nak join dia meniaga online gak. Punya semangat nak join bisnes online sampai balas mesej dari customer tuannya. Lain macam betul kucing ni. Korang boleh tengok tweet tu kat bawah ni.

Screen Shot 2020 05 30 At 12.00.36 Pm Screen Shot 2020 05 30 At 12.00.56 Pm Screen Shot 2020 05 30 At 12.01.08 Pm

 

Sibuk je spam orang

Admin tak berapa pasti berapa lama masa diambil untuk train kucing tu pandai menaip. Tapi kucing ni peduli apa kan. Kalau nampak kita tengah buat kerja, lagi lah dia nak kacau. Kalau kita lepak dia tak heran langsung pun.

Screen Shot 2020 05 30 At 12.01.38 PmScreen Shot 2020 05 30 At 12.02.08 PmNi lah dia kucing tu. Siap pandai screenshot lagi tu. Cuba tengok jari dia tu, macam pakai stokin. Eeee geram pulak tengok.

Screen Shot 2020 05 30 At 12.03.13 PmMemang lain macam kucing yang celik IT ni. Mungkin ini lah Wawasan 2020 bila kucing dah celik IT dan sikit lagi nak kuasai dunia.

Screen Shot 2020 05 30 At 12.03.52 PmHahaha ni lagi power. Dah pandai nak panggil orang selain meow. Mungkin kucing ni sebenarnya cerdik tapi malas nak tunjuk kat manusia je kan. 

 

Baca: “Itulah sibuk sgt” –  Kesian Tapi Comel Kucing Menangis Sebab Duduk Dekat Bawang

Screen Shot 2020 05 30 At 12.11.23 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.