in ,

“Cik b minum darah kambing hitam” – Dato’ Seri Vida Sedih Netizen Kritik Cik B, Cakap Kulit Hitam & Tak Pandai Berfesyen

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kalau dulu hanya dikenali sebagai anak Dato’ Seri Vida, namun sejak akhir-akhir ni, nama Cik B sudah dikenali ramai kerana berjaya membangunkan bisnes sendiri.


Cik B bukan saja ada bisnes salmon salted egg skin yang tengah hangat dijual kat IG, dia juga katanya kini jual air boba dan ada macam-macam lagilah jenis perniagaan di saat dia masih di bangku sekolah.

 

“Sedapnya bahasa netizen…” – DSV

Namun biasalah kan, netizen ni ada saja yang tak kena di mata mereka. Baru-baru ni, Dato’ Seri Vida memuat naik posting di Instagram menyatakan rasa sedihnya apabila Cik B ‘dihina’ lagi gara-gara kulitnya gelap.ย 

Lebih mengejutkan, siap ada yang kata Cik B ni minum darah kambing hitam. Allah… kenapa dengan korang ni?ย 

https://www.instagram.com/p/B7FiCUJgBt2/

Ini antara komen-komen kejam yang dilemparkan netizen terhadap Cik B.

Sumber: Facebook

 

“Dato’ let Cik B be Cik B. Bagus ada self confident macam tu”ย 

Walau bagaimanapun, mujurlah ada di kalangan netizen yang memberi kata-kata semangat buat Dato’ Seri Vida dan Cik B supaya abaikan kata-kata orang. Yang penting, Cik B menjadi diri sendiri dan berjaya dengan apa yang dia lakukan sekarang.

Sumber: Instagram

Bagi korang yang asyik kutuk Cik B itu dan ini tu, admin nasihatkan korang supaya respect dengan anak muda macam dia ni. Dalam usia muda macam tu, Cik B dah pandai berbisnes dan tak payah harap duit mak dia tau. Haa korang macam mana pulak?ย 

Baca: “Pernah kena ugut potong tangan” – Cik B Kongsi Kisah Silam Dekat Twitter Buat Ramai Rasa Simpati

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.