in

“Apa giler sex perangai hanat betul!” – Netizen Bengang Ruang Review Produk Online Jadi Tempat Komen Lucah

Page1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Senangnya zaman sekarang. Nak shopping tak payah bersusah payah keluar rumah lagi.



Klik sana, klik sini. Sekejap je barang dah sampai depan pintu rumah.

Komen lucah di ruang review

Dengan adanya platform-platform shopping online yang mesra pengguna dan senang digunakan, semakin mudahlah untuk kita membeli belah.

Tapi malangnya, ruangan shopping ini semakin lama semakin disalahgunakan apabila ada yang berani tinggalkan komen-komen lucah di ruangan review produk.

Shopping Lucah 1
sumber: twitter

Menurut lelaki berkenaan, mesej-mesej itu dapat dilihat jelas dalam ruangan feed aplikasi laman berkenaan.

“Wawoooo kepala p*ting…geramnyaaaa”

Sejauh manakah kebenaran kenyataan lelaki berkenaan? Lihatlah sendiri dan tengok apa yang diperkatakan dalam ruangan komen itu.

D7Uspvmu8Aalv T
sumber: twitter
D7Ussxcu0Aicrjw
sumber: twitter
D7Uspv7Vsaibsvd
sumber: twitter

“Ini amoi berapa mau jual”

D7Usq Tvsaawu8N
sumber: twitter
D7Usq6Pu8Aaxid8
sumber: twitter
D7Usq8Ducaag9Tv
sumber: twitter
D7Ust6Zvsaen9Dn1
sumber: twitter

“Suspend their accounts the least”

Desperate sangat ke orang-orang kita ni sampaikan ruang review produk pun jadi tempat korang melempiaskan nafsu?

Orang letak ruang komen supaya memudahkan pembeli-pembeli lain buat rujukan bila nak shopping.

Shopping Lucah 2
sumber: twitter

Nanti kalau orang tak bagi review produk, korang juga yang meroyan kalau tersilap beli atau tak puas hati..

Baca: “Nak jual produk ke nak jual diri?” – [Video] Aksi Wanita Berhijab Goyang Dada Masa Tengah Live Ini Dicap Murahan

Jualbra4 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.