“Nak jual produk ke nak jual diri?” – [Video] Aksi Wanita Berhijab Goyang Dada Masa Tengah Live Ini Dicap Murahan

Memang lah strategi pemasaran tu memainkan peranan penting dalam sesebuah perniagaan, macam-macam cara akan dilakukan demi menarik perhatian orang awam cuma kena lah jaga batasan tu.

Kalau tidak, habis perbuatan itu terbongkar, disebarkan untuk dijadikan bahan kecaman netizen sepertimana yang terjadi pada penjual produk ini.

 

“Macam-macam cara nak jual produk sekarang, tiada erti malu janji laku”

Bertalu-talu kecaman di lemparkan oleh netizen apabila mereka lihat aksi gadis ini menjual baju dalam wanita.

Video live  yang berdurasi 21 minit yang dikongsikan semua di laman Facebook ini memaparkan aksi gadis itu menggoyangkan dadanya dan menayang tali baju dalam. Sebelum pengakhiran, dia menari dengan gerakan yang mengeksploitasikan tubuhnya.

Perbuatan yang netizen anggap ‘murahan’ ini dikecam hebat kerana tidak melambangkan imejnya sebagai wanita berhijab.

 

Murahnya maruah kau dik – Netizen

Macam-macam lagi kecaman pedas yang dilemparkan netizen. Mungkin dia buat live ini khusus untuk wanita sahaja, tapi ada orang yang bocorkan.

Tapi, bisnes wanita yang lain elok je promote produk dengan alternatif lain tapi berkesan cuma cara ini rasanya macam tak elok lah.

 

Baca : Dua-dua aiskrim favourite saya” – Tweet Lucah ‘Double Meaning’ Wanita Berhijab Ini Undang Kecaman Netizen

 

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.