in

“Aliff Syukri bayar gaji dia berapa?” – Netizen Terhibur Tengok Lelaki Baju Kelabu Ini Menari ‘Bersungguh’

3A3292B6 0765 457B Bf4F Af4E46D8F6Fd

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Hari raya adalah hari untuk kita bergembira. Tak kisah lah nak menyanyi ke, nak kutip duit raya ke, nak menari pun boleh. Biar lah kita bergembira di hari kemenangan ini. Jangan monyok je.



Cerita pasal monyok nak dekat-dekat raya ni, haa ada satu video yang dikongsi oleh @vvipzul. Video berdurasi 16 saat tu ada menunjukkan Aliff Syukri menari lagu raya. Apa yang menarik perhatian netizen kali ni bukan lah Aliff Syukri, tapi salah seorang penari dia yang muka monyok semacam. Nah cuba korang tengok sendiri.

Kenapa macam tak ikhlas je menari?

Itulah persoalan yang bermain difikiran kami. Kenapa mamat baju kelabu tu menari macam tak ikhlas. Muka punya monyok semacam je.

Screen Shot 2019 06 01 At 1.19.15 PmHahaha habis lah kena bahan dengan member nanti. Silap-silap setiap rumah dia pergi kena bahan. Last-last tak keluar rumah dah walaupun raya sebulan sebab takut kena bahan punya pasal.

Screen Shot 2019 06 01 At 1.19.27 PmMemang kena bahan lah. At least kalau dua buat muka macam terhibur sikit orang takde lah perasan sangat. Ni monyok semacam je. Tu yang buat orang perasan tu.

Screen Shot 2019 06 01 At 1.19.03 PmBersemangat lah sikit. Lagi berapa hari je lagi nak raya. Ke payment Aliff Syukri tak bagi cukup. Kalau macam tu memang sapa-sapa pun dalam dilema.

Screen Shot 2019 06 01 At 1.18.52 PmRedho je lah. Tapi ni terlebih redho. Sampai nampak macam tak ikhlas dah. Sabor je lah dik oi.

Screen Shot 2019 06 01 At 1.18.27 PmOh dia dah buat penjelasan. Taak kisah lah awak apa sekali pun, kadang-kadang ni netizen nak melawak je. Terima kasih ye buat netizen terhibur. Selamat hari raya! Maaf zahir dan batin

 

Baca: “Walaupun badan dia comel, tapi moves dia mantap” – Netizen Terpegun Pelajar Sekolah Lincah Menari Lagu Blackpink

Screen Shot 2019 06 01 At 1.49.21 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.